söndag, februari 11, 2007

Grattis älskling

Grattis på födelsedagen älskade Petra. Jag älskar dig. Du är finast i hela världen. Puss på dig.
Tidigare idag på Petras födelsedag var vi och åt på Grand Hotel. Grymt härligt och sitta inne i värmen på Verandan hela dagen och titta ut på människorna och solen utanför och bara äta och dricka gott. Vi lydde servitören som guidade oss genom maten (Grands klassiska smörgåsbord) att äta sju tallrikar. Det var riktigt gott alltihop. Vi föråt oss ganska duktigt båda två. När vi betalade notan och gick efter nästan fem timmars ätande var vi klart tagna och hade det svårt att gå upprätt.

Etiketter: ,

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

tack min prins att du finns!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vilken present att konstant äta lyx under 3 timmar tillsammans med dej och njuta är livet på en pinne. sedan fettis-sängläge hemma tillsammans med uppriggad, inspelad melodifestival i sovrummet. vilken vecka och helg vi har haft i lyxens tecken bland överraskningar, vänner, bröllop och mat. detta måste smältas länge. puss puss älskar dej världens bästa henrik.

9:42 em  
Blogger Borv said...

Grattis i efterskott Petra!

7:30 fm  
Blogger Lyxunge said...

Grattis Petra! Vem hon nu är!

Hej Fisso, tack för kommentarerna! Hur hittade du till min blogg?

6:15 em  
Blogger Urban said...

Grattis Petra!!!
Hipp hipp hurraaaaaaaaaa
från urbanoulrikaofilippa

8:19 em  
Blogger John Cocktolstoy said...

Harenäran igen föfan. Fettisar!
Hyhyhy...

1:43 em  
Blogger petra petronella said...

tack tack tack alla för all uppmärksamhet å alla grattis samtal, mail, sms, 1000tals paket, utflykter, middagar, sånger, raketer, kramar, pussar osv osv...ni behövde verkligen inte gratta mej så hårt.

kram petra - födelsdagsbarnet

1:14 em  

Skicka en kommentar

<< Home