söndag, februari 11, 2007

Kärlek

Igår var vi på bröllop. Henke & Johanna höll hov på Södra Teatern. Kanske den vackraste vigselakt jag bevittnat, Indiekören, flera otroligt bra tal, skaldjur i överflöd, fylla på bubbel, vackra människor, lagomt prilliga släktingar man inte träffat förr, familjen Bromans framförande av hiten "Mera Brudar", en fantastisk toastmaster, massor av kärlek, mycket skratt, det var en helt underbar kväll och natt.
Henrik och Johanna ni är helt fantastiska. Jag älskar er. Tack för att vi fick vara med och dela denna fantastiska dag med er.

Etiketter:

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

WEHOOOOOO vikket vackert och härligt bröllop vi fick äran att inbjudas till...men det är ju klart...har man känsla för livet som henke och johanna har så blir det inte annat än det bästa. fantastiskt val av plats. kreativt val av kör. underbara släktingar och vänner. bästa toastmastern. otroligt god mat. roligt kalas. vackert bröllopspar. så här ska ett bröllop vara! LYCKOÖNSKNINGAR genom hela livet önskar jag er båda.

9:58 em  
Blogger Borv said...

Höjdpunkten på kvällen (förutom vigseln, såklart) var när familjen framförde Mera brudar! Underbart är bara förnamnet ... tack för de fina orden kamrater.

7:29 fm  
Blogger Fisso said...

Borv.
Det var ett mäktigt ögonblick

5:23 em  
Blogger John Cocktolstoy said...

Men så förbaskat trevligt!

Grattis boys and girls!

/ A. Enerlöv

1:42 em  

Skicka en kommentar

<< Home