fredag, december 22, 2006

Vet att Pyret skulle diggat farbror Jojjets Fonzie

Igår var Märit ut och hälsade på Pyret innan hon åkte till Ånge för att fira jul. Otroligt fint av henne, jag blir jätte varm av tanken på att han betyder så mycket att hon åkte ut ensam till kyrkogården för att tända ett ljus och lämmna en liten present. Petra skall åka ut lite senare idag, känns inte helt bra att sitta på jobbet och inte ha möjlighet att följa med, men jag åker ut imorgon.

Har fått ett förhands ex av Fonzie Bohlins nya EP. Sjukt bra! Tre riktigt bra nya låtar. En Ånge hyllning, (Ha ha ha!) en om farsister i dörren och givetvis en låt om ensamhet och utanförskap. Det är alltid omtumlande att få öppna dörren på till Fonzies universum. Grymt!!

Har fixat en hyrbil så att vi kan åka upp till Sundsvall en kort sväng över jul. Ingen av oss är direkt sugna på att fira men det skall i alla fall bli skönt att inte sitta själv utan vara omgiven av folk som kan ge en värme och stöd under julen för jag vet att den kommer bli jävligt tung. Tyvärr måste vi tillbaka redan på annandagen för vi har åtaganden på sjukan som inte går att flytta.

I onsdags var vi tillbaka på KS å träffade kuratorn igen. Knepigt det där med att saker kan vara både så tungt och lättande på samma gång. Vi pratade länge om den otroliga kärlek som både Petra och jag känner till Pyret och om vårat problemet med att vi inte har honom hos oss fysiskt och kan ösa över all denna kärlek till honom mer än i tanken och via vissa ritualer. Ibland hålller detta verkligen på att spränga en.

Hoppas att fler upptäcker Rainbow Six - Las Vegas snart. Mitt behov av att döda folk jag känner på Xbox Live i detta spel bara växer och växer.

Fan va skönt det skall bli att vara ledig! Börjar jobba igen 8 januari.

Christoph det svinet berättade precis att han köpt en biljett till New York. Det skall fan jag också göra snart! (Avis!!!)

Nu får alla se upp. Linda har äntligen landat på svensk mark igen.

Dagens låt: Velvet Underground - I'll Be Your Mirror

Etiketter: , , , ,

2 Comments:

Blogger Borv said...

GOD JUL

9:58 fm  
Blogger Mona said...

En hyllning till Ånge? *gnuggar ögonen, läser igen* Ja det var det värsta... ;-) Är det en uppriktig sådan eller mer en ironisk blinkning? Ser fram emot att höra mästerverket.

11:58 em  

Skicka en kommentar

<< Home