söndag, december 10, 2006

Helgen

Andra advent:
Idag var vi ut och tände ljus hos Pyret. Det var första gången mormor Lill var med ut. Det är otroligt skönt att komma ut till kyrkogården ibland och få en liten stund tillsammans. Vi letade reda på vår lilla stubbe igen från förra helgen och satt ner ljusen, blommor och ängelen där igen. En otroligt fin liten plats. Älskar dig!! Du finns alltid hos mig!

I helgen kom Petras mamma (Lill) på besök. Jättetrevligt. I fredags satt vi hemmma å gaggade, glodde på tv, drack lite vin och myste. På lördagen var vi upp ganska tidigt och gick på julmarknaden på Street. Lill storshoppade. Mysrysaren, honung, kylskåpsmagnet, getost m.m. Även Petra fyndade loss på bla. en snygg mössa. Efter Street bar det av till Provskor som hade 50%. Höll på å bli tokig! Lill & Petra hittade två par stövlar var men då hade jag redan givit upp för länge sedan och med en tidning under armen letat upp första bästa bar. Senare gick vi till Elias Taverna och anvjöt en riktigt trevlig och god middag. (Efter att Lill envisats med att putsa våra fönster. Vilken klippa!) Vi somnade allihop till Beck - Flickan I Jordkällaren som vi hyrt. (Skall kolla klart idag)

Etiketter: , , ,

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Lisa, Magnus, Johan och jag var på Elias Taverna och åt i höstas! Minns att man fick jättestora portioner god mat och dåligt vin!

8:49 fm  

Skicka en kommentar

<< Home