torsdag, december 28, 2006

Hemma igen

Hemma i stan igen efter en kort men skön jul uppe i trakterna kring Sundsvall. Vi kom upp på kvällen 23:e och åkte hem igen den 26:e. Vi var tyvärr tvungna att åka tillbaka för vi hade åtaganden på KS som vi inte ville flytta.
Efter mycket kämpande med oss själva om vi skulle åka upp eller inte så åkte vi till Petras föräldrar i Matfors, Petras syrra med familj i Kovland och min mamma i Sundsvall. Tyvärr var tiden så knapp att pappa i Ånge och Takidafesten i deras nya hus i Fränsta tyvärr fick stryka på foten.
Vi har ätit och drukit gott och bara umgåtts hela helgen.




På själva julafton var vi först ut till Alnö kyrka där petras farmor och farfar är begravda sedan till kyrkan där hennes mormor och morfar ligger, där passade vi även på att tända ettt litet ljus för Pyret. Själva julfirandet ägde rum i Kovland hos Alva och familjen Johnssons. (Mysigt som vanligt)




Juldagen var vi och hälsade på mamma och Lars. Det var skönt att träffas. Synd att vi hade lite ont om tid. Skulle gärna stannat någon dag längre. Kändes som om vi inte var riktigt klara. Kom en tår och en klump i halsen när mamma stod och vinkade hejdå på balkongen när vi for. (Älskar dig!)
Det har varit en riktigt känslosam jul, mycket har för oss har givetvis kretsat runt Pyret. Det har varit skönt att få dela med sig av tankar och visa alla bilder till alla som inte fick träffa honom på förlossningen. (Vi hade framkallat massor av kort innan vi for upp)
Som vanligt är ändå det bästa att få härja runt med Alva!
God fortsättning på er alla!

Etiketter: ,

2 Comments:

Blogger Borv said...

Det viktigaste var att ni fick komma ifrån storstaden en liten stund. Pappsen finns kvar och ser säkert fram emot ett besök senare i vår.

12:13 em  
Anonymous Anonym said...

Älskar dig också!
Det var fint, men smärtsamt, att se alla bilder på Pyret. Hade varit fint om jag hunnit snusa på honom lite också, men nu blev det ju inte så.
Hoppas vi kan begrava 2006 i glömskans töcken och tänka på att 2007 bara kan bli bättre!

4:22 em  

Skicka en kommentar

<< Home