torsdag, december 28, 2006

Analkampen

Götes Anal 2 - Analkampen porrversionen av Götakanal 2 - Kanalkampen om det nu finns någon sådan är säkert minst lika bra som orginalet eller säkert ännu bättre. Jag och Petra var nere i Sickla köpkvarter tidigare och slank av en slump in på Astoria och kollade om det fanns något att se. 16.00 var det bara Kanalen som gick så den fick det bli. Vi trodde inte mycket om den men en ok julfilm hoppades vi ändå på. Det var en trevlig stund men en porrfilm hade säkert varit betydligt mer upphetsande, kanske till och med djupare, haft en bättre dialog och rappare handling. Men va fan Loffe är ju ändå Loffe!
Sushin i centrumet höll i alla fall hög klass. Laxen där är en riktig höjdare.
Det blev ingen platt och grym LCD-Tv idag heller. Skall kolla in Media Markt imorgon.

Etiketter: ,

2 Comments:

Blogger Borv said...

Loffe Carlsson e faktiskt en helt OK skådis, även om vår generation minns honom från en del tarvliga produktioner från 80-talet (Svindlande affärer, Karlssons Kula, mfl.).

Vänta med platt teven ett slag. Fick ett tips från en som arbetar med ljud och bild som fått reda på att man i månadsskiftet feb/mars kommer sänka nettot på dessa platta apparater med flera tusen. Sen så är inte MediaMarkt billigast. El-Giganten verkar vara snäppet billigare ...

Bara ett tips från en annan som tänkte köpa LCD-tv i dagarna.

12:30 fm  
Anonymous Anonym said...

Klart ni ska ha platt stor tv!
Kom på studiebesök hemma hos mig och spela högupplöst Gears of War i 40" så kommer du sen att springa till affären. :P

5:38 em  

Skicka en kommentar

<< Home