fredag, november 24, 2006

Massa olika saker

Hoppas att dom äntligen får dit Otto Sjöberg!

I veckan har Petras syster Helen varit här på besök. Mycket trevligt. Tror att hon haft en riktigt givande vecka.
Petra & Helen var en eftermiddag ut till Pyret på Skogskyrkogården. (Själv orkade jag inte åka ut dit denna gång, ibland pallar man bara inte) Dom tände lycktor, talade, grät och la en jättefin blomma från kusin Alva. (Hon ville egentligen köpa en blå Gerbera men det fanns tyvärr inte)

Vi var en trevlig kväll på Elias Taverna. Förmodligen min favoritgrek i stan. Mysig, inte så försvenskat tillgjord, trevligt och framför allt mycket gott!

Fonzie Bohlin är i studion igen, lirar in nya mästerverk. Var förbi och tjuvlyssnade. Kommer bli kanon.

Igår var vi och fikade och knallade runt på söder med Märit, Lisa och Hunk-Magnus. Fikade hos tanten och farbrorn uppe vid Ivar Los park. Kommer inte ihåg vad det heter men det är gott! Blev ännu ett par brallor från Weekday. (Fan va du är unik!)

Imorgon lördag skall jag och Kusin-Mattias åka ut och nörda oss i Solna på skivmässa. Stofilt och bra. Hoppas på många svettiga tunnhåriga män som luktar lite instänkt är på plats så att vi har några att titta på, förundras över och garva åt.

IAMX - The Alternative är en riktigt bra platta!

Etiketter: , , ,

1 Comments:

Blogger Unknown said...

Angående din post i min blogg om högern:
Uppenbarligen något annat, annars hade jag ju röstat på nåt annat! ;-) Men å andra sidan, det högern gör nu är något vänstern aldrig skulle våga eller kunna göra. Så det passar alla röda som handen i handsken att högern vänder upp-och-ner och anpassar sveriges ekonomi för att kunna anpassa till den globala utvecklingen (alla låglöneländer). Annars kommer sverige snart att vara ett u-land. Så högern gör vänstern en bamsetjänst genom att fixa till ekonomin, retar upp befolkningen så att de kan komma tebax till makten vid nästa val.

11:18 fm  

Skicka en kommentar

<< Home