måndag, november 06, 2006

Minnesstund för Pyret och alla hans små kompisar

Igår var jag, Petra och farbror Johan på en minnesstund i Solna kyrka. Det hela arrangerades av sjukhuskyrkan på Karolinska sjukhuset. Dom hade bjudit in alla föräldrar som dom varit i kontakt med i samband med att dom förlorat sitt barn under året. Otroligt stark och överväldigande. Dom läste upp Pyrets namn samt tände ett ljus för honom, även för ungefär 60 andra barn som gått bort i mammas mage. Väldigt vackert och jobbigt. Känns bra att Pyret lämmnat ännu ett avtryck. Redan när klockorna började ringa i inledningen var det nära att det var för mycket. Rent egoistiskt var det ganska skönt att se att det var fler som drabbats. (Svårt att förklara, man tycker synd om alla små barn och deras föräldrar men man känner sig samtidigt inte lika ensam när man ser att det finns fler som vi och att det är helt normala människor)
Vi hade även stämt träff med ett annat par som vi kommit i kontakt med via Föreningen Spädbarnsfonden. Trevligt att träffas på riktigt och inte bara tala på telefon.
Efter cermonin var det fika i S:t Martins stall. En trevlig stund där vi hade möjlighet att sitta ner med andra föräldrar.
Tack Johan att du följde med. Det betyder jättemycket!

Etiketter:

2 Comments:

Blogger Mona said...

Å herre minje vad människor prövas hårt... Tänker på dig och din lilla familj. Smärtsam läsning, men oerhört starkt av er båda att dela med er av det ni går igenom. Ni verkar ta hand om varandra och har vänner som ställer upp för er. Ta tillvara på det.

9:56 em  
Anonymous Anonym said...

Lilla farbror Johan är mammas idol just nu!

9:15 fm  

Skicka en kommentar

<< Home