måndag, november 06, 2006

MISSA INTE!!!!

Petra och jag har precis varit på Södra Teatern och kollat på Klungans föreställning Jag Är En Fågel Nu. Får inte missas! Har garvat så att magmusklerna är helt slut och stämbanden torra och fnasiga på grund av att jag skrikit rätt ut. Klungan är kanske mest känd för dom flesta genom sitt radioprogram i P3 - Mammas Nya Kille. Föreställningen spelas även på Södran den 13:e och 14:e. Så jävla kul att vi skall ta denna föreställning ut på turné senare.
MISSA FÖR FAAAAN INTE DETTA!!

Klungan:
Humorgruppen Klungan skapar underhållning med sanslöst skruvade dialoger. Möt ett persongalleri beståendeav bittra förlorare och utsatta enslingar som inte får grepp om verkligheten.Markko är sönderriven av sorg och har hängt upp och ner sen i fredags morse. Knäna värker, blodet stockar sig i huvudet och blandas med tankarna på livets dråplighet. Förutom att sonen ska komma ut från Hall är Gustavs största förhoppning i livet att komposten på landet och komposten i Provence ska börja kommunicera med varandra. Oron växer inom Claes, han känner att chansen att bli en bättre farfar än far långsamt glider honom ur händerna. Motivet bakom Jens vänlighet är höjt i dunkel, även för Jens.
För kritikerrosade humorgruppen Klungan och deras karaktärer har det inte runnit tillräckligt med vatten under broarna, det har snarare stått still och bildat en grogrund för bakterier och missriktad energi.
Klungan är aktuella med föreställning ”Stämning” som sänds i SVT i december. De har även medverkat och skapat humorprogrammet ”Mammas nya kille” för SR P3.
Under sommaren - 04 genomförde Klungan i samarbete med Riksteatern Jam tre festivalspelningar: Popaganda i Stockholm, Arvikafestivalen och Piteå Dansar och Ler.
Medverkande: Sven Björklund, Mattias Fransson, Olof Wretling, Carl Englén Musik: Niklas Rudolfsson