torsdag, november 30, 2006

Farsinerande lerfigurer

Har precis kollat klart på Wallace & Gromit Varulvskaninens Förbannelse. Köpte filmen för et bra tag sedan, fattar inte att vi inte kollat på den tidigare. Är ett stort fan av dom tidigare kortfilmerna. Denna film gjorde mig inte besviken snarare tvärt om. Vilken topprulle. Tror det är första gången jag kollat igenom allt extramaterial på en DVD film. Så jävla farsinerande.



Tidigare idag var vi tillbaka på Karolinska och träffade kuratorn. Otroligt skönt att vi får prata av oss med ett proffs. Känns nästan ännu viktigare nu när det gått en liten tid och att behovet av stöd är stort, kanske viktigare än någonsin och att få tala men någon som verkligen fattar vad vi går igenom är ovärderligt. Innan kuratorn tog dom åter igen några nya prover på Petra. Sju rör blod. Skönt att dom verkligen kollar upp allt som går att kolla upp men nu börjar det verkligen tära på både mig och Petra att det aldrig tar slut någon gång. Men vi är givetvis glada att dom gör allt detta för oss.

Modo - Timrå 8 - 1. Va faaan!!!!

Etiketter: ,

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Tror du att filmen lämpar sig för en fyraåring, nioåring, tjugioåttaåring samt en trettiotreåring ?
Ha det fint och hälsa Petra.

9:24 fm  
Anonymous Anonym said...

w och g rules! visst brann väl typ studion upp efter dom gjorde den filmen?

9:47 fm  
Blogger Fisso said...

Lars. Den passar alla!!! Kanske lite läskig om man är fyra stundtals. men det går över. Passar 33 åringen och 28 åringen kanon.

10:01 fm  
Anonymous Anonym said...

Kan den även passa en övervuxen 43-åring?

1:24 em  
Blogger Fisso said...

43 är helt rätt ålder!

7:48 em  
Anonymous Anonym said...

Jag har en liten person hemma som blir 4 om några veckor. Filmen passar honom alldeles utmärkt!

8:00 fm  

Skicka en kommentar

<< Home