söndag, oktober 29, 2006

Lite Ikea men inga fårtestiklar

I helgen var Petras föräldrar på besök. Vi var alla ganska nervösa inför om dom skulle kunna komma eller inte pga den så kallade stormen som alla jagade upp sig för. Det var inga problem alls. (Vilket jävla fiasko stormen var) Dom hade lånat en större bil på Lills jobb så dom tog ner ett sideboard/byrå som vi köpte på en loppis utanför Kovland i sommar. Vi la ut det otroliga priset av 40:-. Liknande skulle gå för två - tre tusen på typ Wigerdals Värld. Ibland går det att fynda i norrland! I lördags var vi till IKEA och köppte nya garderober. (PAX)

Två ganska självklara tips till er alla:
1. Åk aldrig till IKEA en löningslördag. (Tur att vi hade koll på vad vi skulle ha så att det gick förhållandevis snabbt)
2. Montera aldrig två garderober som är 238 cm hög och 100 cm bred själv. (Svinjobbigt men det gick. Kommer aldrig att göras igen)

På lördagen var vi även på en Turkisk resturang, Üsküdar. Stället såg inte så mycket ut för världen. (Modell finlandsfärja med ett och annat fyllo, Jack Vegas maskiner och hen hel del Turkisk rekvisita. Märkligt) Men maten var riktigt bra. Det blev Meze för hela slanten. Alla var nöjda och belåtna. Tyvärr var det ingen som tordes testa dom friterade fårtestiklarna. (Ni läste rätt) Kommer med stor sannolikhet gå tillbaka igen när jag är sugen på bra, annorlunda käk till riktigt bra priser.
Tack Lill & Göran för en riktigt trevlig helg.

Etiketter: ,

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Stormen var en vandringsägen, helt klart..

..eller skräckpropaganda från smhi eller vägverket eller nåt..

..eller ren och skär (hurihelvete stavar man till skär?!) nyhetstorka på sveriges nyhetsredaktioner..

2:21 em  
Anonymous Anonym said...

Jag kom på några slogans till Üsküdar :

Testa fåra iklar

Kul med kulor

Tunggung med fårpung

När den ena är slut så kan ni alltid börja på ny kula.

4:01 em  
Anonymous Anonym said...

Eller var för inte,
"Här FÅR ni nått att bita i".

9:25 fm  

Skicka en kommentar

<< Home