måndag, augusti 14, 2006

Onsdag - söndag rapport

Söndag:
Slappade länge. (Lite bakis) Åt friteradblomkål i bröd på Folkets Kebab. (Svingott) Jag, Johan å Petra kollade flera avsnitt Band of Brothers på DVD. (Otroligt bra serie)

Lördag:
Mötte mamma & Lars på stan för en liten vandring.
Kräftskiva hos Miriam & Jojjet ute i djungeln på baksidan. Söders bästa bakgård?. Gott med några snapsar för mycket. Kul att Börje (Stefan) med tjej kommit från GBG. Länge sen vi sågs. Han var givetvis brun å fin. Grabben och Emilia var inte heller helt fel. Kul att morsan å Lars även kom förbi en sväng.
Dagens låt: MARBLE - Danny Zuko

Fredag:
Var lite bakis på jobbet. Tog det piano framför TVn på kvällen med näven i en chipspåse. Petra somnade runt 20.00 (Kul tjej)

Torsdag:
Började jobba. (Gick bättre än väntat)
Tillbringade kvällen på Boule å Berså med Henke B & Johanna. (Har längtat som fan efter dom) Även Jojjet, kusin-Linus, Viktoria och Petra tyckte att Öl, uteservering och trevligt sällskap var det bästa sättet att tillbringa torsdagskvällen på.

Onsadg:
Bad i Tanto med Enis hela dagen.
På kvällen mötte vi upp Robban som mellanlandade mellan gig på Öland och semester på Kreta för några öl. Senare gick vi och svullade på Indiern nära Johan. Kommer aldrig ihåg namnet men den är svinbra.
Dagens låt: PRIMAL SCREAM - Nitty Gritty

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

kommentar till fredag:

hum. anledningen att jag som KUL TJEJ somnade 20 på en fredag är pga att lill-fjonko som du plantat i mej suger energin. men det äre värt.

11:22 fm  
Blogger Fisso said...

Ha ha ha ha!!!

11:25 fm  
Anonymous Anonym said...

lillfjonko rules!

11:45 fm  
Anonymous Anonym said...

Läser jag verkligen rätt?
Grattis till er alla tre!!! :)

(Nej, inte till dig Johan)

1:05 em  
Anonymous Anonym said...

Tack för titten på min blogg :). Det ser ut som du rör dig på mina vatten... Känner igen dig lite...

11:21 em  

Skicka en kommentar

<< Home