måndag, juni 05, 2006

Takida skapar kaos

I lördags (3/6) hade Stockholm fått tAKiDA-feber. Folk med T-shirts överallt. 1300 pers hade köppt biljetter till deras konsert på Tyrol, Gröna Lund. (Slutsålt i flera veckor)
Roligt att bevittna, svårt att riktigt få grepp på.

Vi var några som var ute och kollade på Stockholm Matathon (Vasa bröt tyvärr efter 3 mil) och senare knallade bort till Bengans på Drottninggatan. Takida spelade och signerade skivor där. Petra hade ännu ej träffat Robban, Tomas och dom andra. Jag och Robban var ute i torsdags och kollade Fonzie Bohlin så vi hade redan träffats. Jätte roligt att träffa Sussi och framförallt lilla söta Engla. Hon är så go att man blir lite kär.

Efter detta laddade vi upp i Kungsträdgården på festivalen Smaka På Stockholm. (Panik, så jävla mycket folk. Tog hundra år bara få en öl) Åkte senare upp till Murphys och åt.

På båten över till djurgården sjöng och skrålades det Takidalåtar högt och lågt. Folk i Takida T-shirts, småtjejer som nästan grinar av lycka. Roligt som faaan. Utanför Tyrol rådde rena kaoset. Köööööö!! Tur att man stod på gästlistan så att man fick smita förbi allt.

Inne på Tyrol var det nog ännu värre. Dom hade fått kalla in extra vakter för att klara trycket. Folk sjöng, skrek och var glada. (Fixa fler barer) Jättebra spelning.

Kolla bilder här (Klicka för större bilder)

Filmer från giget:
Intro - Loosing
Jaded


Efterfest:
Efter giget hängde vi kvar ett tag på Tyrol medans dom packade ihop. Senare tog vi en taxi hem till Carolina (manager) för efterfest. Kul! Tack för ölen och platsen att vara på Carolina. Alla var trötta och lyckliga som fan.

Kolla Bilder här (Klicka för störe bilder)

Etiketter: , , ,

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det låter ju jättekul på alla sätt och vis. Men håll oss inte i detta spänningstillstånd längre. Visa bilderna från Stampen!

8:22 em  
Blogger Fisso said...

Nu är det dax

9:57 fm  
Anonymous Anonym said...

Avis!

10:03 fm  
Anonymous Anonym said...

Tack själv för senast! Det var en grymt kul kväll!
CAROLiNA

5:24 em  

Skicka en kommentar

<< Home