tisdag, mars 21, 2006

Öppet vatten

Tillbaka på jobbet efter Ungkulturdagarna.
Känns konstigt! I helgen levde huset upp som aldrig förr. Ett allmänt kaos av kreativitet och upptäckarlusta dominerade. Nu märks det nästan inte att detta event varit. Det mesta är iordningställt och den vanliga jobblunken dominerar. Dock går några av oss går omkring med zombieartad blick och ler lite lyckligt.
Igår (måndag) var jag bara hemma och slappade hela dan. Sov som en gris (kändes som jag blivit överkörd av en lastbil), spelade tv-spel (Ghost Recon) och lökade framför TVn.
På kvällen kollade jag och Petra på Open Water på DVD.
Fy fan va läbbigt att bli kvarglömd i vattnet efter en dykexpedition och bli attackerad av hajar. Filmen skall tydligen bygga på en verklig händelse. Stackars jävlar!

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jo, det hade just hänt när jag och Lars var i Australien på Stora Barriärrevet (1998). Det var mycket på TV om den händelsen då. Det var en båt som kört ut turister för att dyka på revet och man hade tydligen inte kollräknat sina deltagare ordentligt innan man åkte tillbaka till land. Två personer blev kvar, ett amerikanskt par. Dom blev förmodligen hajmat.....

1:36 em  
Blogger Fisso said...

Precis den historien.
Dom tror att två sog kommit tillbaka till båten som hoppade i igen räknades två gånger så att dom fick fullt antal i räkneblocket fast två fortfarande var kvar i vattnet.

2:41 em  
Anonymous Anonym said...

Slutade filmen i hajfrossande blodslams av människokött eller blev det ett lyckligt Hollywood slut med en hajslaktande firstblood typ?

4:15 em  
Blogger Fisso said...

Slutade i första alternativet. Inget Hollywood fjant här inte

12:07 em  
Anonymous Anonym said...

De ägde rum typ två veckor innan morsan va i australien och plaskade...kom ja iihåg hon berättae minsann! de är så himla bra med din blogg eftersom vi aldrig ses, men ja vet ändå vad du håller påå med...

10:25 em  
Anonymous Anonym said...

Och det hade visst mor redan kommenterat, tur man är HAJ på datorer.

10:26 em  

Skicka en kommentar

<< Home