söndag, mars 05, 2006

Skön helg

Freadg:
I fredags var det nyinvigning på Tuppen efter renoveringen. Blev kanon. Andreas bjöd på gratis buffé och lite smått och gott. Givetvis var vi där och snål åt! Gratis är gott!
Sen gick vi hem och kollade in HC Z. Ännu ett bra ZTV program. (Kommer att bli bra men har svårt att tro det slår FC Z)

Lördag:
Det var ett riktigt grisväder ute. Gick inte att vara ute, därför åkte jag & Petra till Farsta Centrum. (Vet ej riktigt varför) Hittade inget speciellt mer än att vi åt en bra sushi och drack en god öl.
På kvällen var vi hem bjudna till Lars och Ulla på schlager mys. Ulla hade fixat massa gott och så kom Boström över. Blev festival tittning, Spelade Buzz (jag var jävligt dålig) och gick en sväng på Tre Vänner. Jätte bra kväll.

Melodifestivalen:
Fan va kul att Kicken & The Poodles gick rakt till finalen. Jävligt oväntat men roligt. Träffade Kicken för någon vecka sen och då var dom jävligt nöjda med sin show och han givetvis rånöjd över sina trummor med fyra baskaggar.
Undrar när skvallerpressen skall få nys om att det börjar röra på sig mellan Kicken och en viss blond storbystad före detta modell som gjorde shlager debut i år! Spännande.
Hejja Kicken!!!! Hejja Kicken!!!

Söndag:
Idag har vi bara legat och slöat och tittat på Vasaloppet. Kom inte ut och fick luft för än 3. Skönt! Nu skall vi mala ett par DVD filmer och äta 90-tals rätten nummer 1. Tacos!!

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Tja gråsten!du tycks ha haft en mycket trevlig helg. bara en sak som fattas. att du går in på fonzie sidan och laddar ner ett par låtar. kram/ SB

9:55 em  
Blogger Fisso said...

Skall göras! + Läggas ut här!!!!!
Gråsten!!!

1:33 em  
Anonymous Anonym said...

Du lever ett mycke mer spännande liv än mej iaf. Hur har du kommit in i den svängen och inte jag?
Kram Agge

1:36 em  
Anonymous Anonym said...

Aah.. Hanna?

12:06 fm  
Blogger Fisso said...

Finns det någon annan som passar på beskrivningen!?

10:23 fm  

Skicka en kommentar

<< Home