fredag, juli 08, 2011

Degustation France!

Tours var en riktigt vacker stad! Gamla stan var fantastisk!
Pepan köpte nya Ray Bans. Snygga klassiska pilot! Varit sugen länge men det inte blivit av. Själv kom jag inte loss med mer än en t-shirt från Lafayette. En lagom liten stad (ca 2 gåner Sundsvall) som man greppar på några timmar!Degustation måste vara franskans vackraste ord! Hahahaha! Provsmaka. (typ) Står det så så är det bara å hugga in! Hahaha. Vin och andra godsaker i alla dess former. Det är bara å gå loss och smaka innan du handlar. Dom blir inte lack om du väljer att inte handla. -Syns senare! Välkommen åter!
Hoppa runt i olika vinhus/gårdar och smaka/välja och handla direkt från vinmakaren är så jävla mysigt!

Efter Tours blev det en liten springning och sen poolen med kallt rose.

Ikväll åt vi på restaurangen som ligger närmast där vi bor. En helt fantastisk kalvbräss! Carl-Jan skulle gjort i småbyxorna! Helt underbart! Förrätten, apertifen, vinet, Calvan ja allt satt som en jävla basker på skallen!

Fredag:
Har precis tagit en sista löprunda i vin och solrosfälten. Sitter å svettas svinet och kan inte annat än konstatera att detta ställe är helt underbart! Nu skall jag hoppa ner i poolen å svalka av mig.

Ligger å läser FREAK. Riktigt intressant! Tänker lägga bort den nu för en tupplur i solen.

Har precis ätit en glass i Angers och skall hämta bagaget för att om ett tag ta tåget till Paris. Känns lite sorgligt att åka härifrån! -Det går ju alltid att komma tillbaka!

Sitter på flygplatsen. Tyvärr är planet nästan en timme försenat. Jävla satans skit. Vill ju stanna längre men nu är jag less å vänta. Vill komma hem!

Snart skall vi borda planet!

Landar närsomhelst på Arlanda. Kan inte planet vända och ta oss tillbaka?

Etiketter: , ,