onsdag, januari 09, 2008

Julen och ledigheten

Fan va skönt det var att vara ledig en längre tid. (21/12 - 7/1) Underbart! Petra och jag tog Y-Bussen till Sundsvall redan den 21/12. Tack och lov var det förvånansvärt få tjocka gubb-jävlar och kärringar som trängs, gnäller, försöker sitta själv på två säten genom att sätta sig på sätet längst ut direkt och beter sig allmänt illa. Riktigt skönt för det finns tendens till att man kan bli helt galen annars på dessa bussar men nu var det bara trevligt.

Först åkte vi till Petras föräldrar i Matfors och bara mös.
Det var riktigt toppenväder. Sol, hyfsat med snö och vackert.
Riktigt riktigt trevligt.
Själva julafton var vi hos Petras syster med familj i Kovland.
Mysigt och trevligt med massor av mat och god dryck.
Det bästa var nog ändå när jag och Alva pysslade och gjorde armband och halsband i hennes verkstad. (Gjorde ett armband i present till mamma. Har jag nog inte gjort sen slöjden i plugget)
Se fler bilder från julen

På juldagen åkte jag till Ånge.
Lilla julafton (Gammal skön fylletradition) hemma hos Haga med en fantastisk tomte i Tomas "Klubban" Wallin, massor av sprit och vänner. Senare på kvällen gjorde vi Hotell Mittlandia osäkert. (Full som ett svin)

På annandagen kom Petra också till byn.
Vi var först på lite grogg hos toppen Lage. Senare på fest hos Tony innan vi även denna dag gick på Mittis för att avnjuta bandens band: GIVE ME FIVE. (Hahahaha! Fy fan! Hahahaha! Underbart) Riktigt kul kväll som avslutades med att vi var ett ordentligt gäng som slaggade hos farsan.
Se fler bilder på Give Me Five

Någon dag senare åkte vi tillbaka till Sundsvall och gick på stan och Birsta med Alva och shoppade. Jättemysigt och roligt.
Senare åkte vi hem till mamma och åt och myste. (Mamma gör nog den bästa maten i världen) Även Jenny, Jocke och Frans-Folke var där vilket var riktigt roligt. Så härligt å se små barn öppna paket och frossa i allt gott som finns överallt runt jul.
Nu började norrlandsångesten infinna sig så smått och lappsjukan började slå klorna i en igen.
Dax att dra tillbaka till Stockholm. Panik!
Det har varit en fantastisk jul i norrland med släkt och vänner men nån gång är det nog. Hahaha! Tack alla för att ni finns.
Kom hem igen och jag for iväg igen. Spenderade en natt på hotell kom tillbaka på morgonen på nyårsafton.
Själva nyårsafton började med att jag och Petra var lite för oss själva hemma. Drack några goda drinkar, åt hummer och drack champagne. Mysigt som fan. Senare gick vi på fest till Annika och Edvin där det var massor av folk. Sköt raketer, drack champagne och vin, skrattade, skålade och mådde bra.
Se fler bilder från nyårsafton

Efter nyår samlade vi kraft i någon dag för att sen åka fyra dygn till Barcelona. Kom tillbaka på kvällen den 6/1. Helt underbart! Men detta skall jag berätta om i ett helt eget inlägg.
God fortsättning på er allihopa. Hoppas ni/du får ett fantastiskt år 2008!

Etiketter: , , ,

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

ja det var ett toppenjul, nyår och toppen när vi kom hem igen till vårat stockholm osv osv och allt vi har framför oss...wehooo.

2:36 em  
Anonymous Anonym said...

tack snälla för att ni delar med er av ert liv. jag blir glad av att se att ni har det bra. saknar er. alex

3:43 em  
Blogger Fisso said...

Saknar Dig också! Söta söta bästa Alex!

1:42 em  

Skicka en kommentar

<< Home