söndag, juni 03, 2007

Nya och gamla hjältar i olika kostymer

Har precis avnjutit en underbar sushi från Akki (Stans bästa?!) efter att ha varit och sett Tarantinos nya rulle "Death Proof".
Fan vilken jävla skön film. Han har gjort det igen!

Tidigare idag så var vi ut på djurgården och låg på en filt i hettan. Senare gick vi till Restaurang Josefina, hamnade mitt i något kändisparty. Marcus Schenkenberg, Natacha Peyre och en massa andra av den fina (tråkiga) gräddan var på plats. Alla var dock inte helt menlösa. Satt i närheten av Chippen och Zlatan. (Vet en Kille som kommer bli helt överlycklig över autoraferna från dom han skall få)

På tal om Zlatan och Chippen, jävla konstigt det blev där i Danmark i lördags. Men vilken match det var innan allt gick åt helvete.

I fredags var jag på premiären på turnén jag (JAM) bokar i sommar med Emil Jensen. Giget var på StockholmsTerassenKulturhuset. FAAAAAAN va bra det var, så lycklig. Ni måste passa på att kolla in Emil när turnén är någonstans nära er.

Etiketter:

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

wow Natacha!!!!! hur såg pattarna ut? hur kändes dom? hur lukta dom? hur smaka dom? va sa dom? låt mig vet allt!! men du, varför har du inte bokat svensk kissfilm som förband till emil? är du dum i höve?
mvh/grabben

1:57 em  
Blogger tecknarn said...

Emil alltså ... Pinnen (a.k.a. Broman) har rekommenderat honom och så nu du (som dock är lite partisk ;-) ), så nu måste jag lyssna på honom!

Kul att Tarantinos nya var bra. Den verkar gryyyym!

4:59 em  
Blogger Fisso said...

Grabben:
Dom luktade stort!
Tecknarn:
Klart du skall lyssna men framförallt gå och se om du har möjlighet.

10:58 fm  

Skicka en kommentar

<< Home