fredag, augusti 18, 2006

Alfon igår.

Sirqus Alfon i Vitan igår blev för mig tyvärr en liten besvikelse. Dock inte pga Alfon utan pga teknikstrul som jag tyvärr inte tyckte teknikerna från Parkteatern skötte vidare bra. Basen var i stort sett helt borta och detta påverkar ju så klart otroligt mycket. Pratade med gruppen efteråt och deras komentar var:
-Vad har man gjort för att gud skall straffa oss så här hårt på en sån här spelning?
Petra var dock helt lyrisk, tyckte att det var bland det bästa hon sett. (Kul som fan för jag visste att hon skulle älska det)
Vi skall gå dit igen ikväll. Du/ni som ännu inte sett Alfon passa på. Dom börjar 20.00 och det är gratis.
Läs Henriks omdömme om giget.
Foto: Henrik Larsson

1 Comments:

Blogger swepett said...

Jag jobbade som ljudassistent i Kulturmanegen på Malmöfestivalen när SA spelade där i lördags. Kanonshow, verkligen! Både jag och Manegens ljudtekniker överens om att det är väldigt konstigt att SA turnerar utan egen tekniker. Jag tyckte vår tekniker gjorde ett bra jobb men med alla bandets trådlösa mickar och flippade intrument och utfall tror jag de skulle satsa på att utöka budgeten till att inkludera en tekniker som tar hand om dem på heltid. Det är inte det lättaste teknikerjobbet att ta hand om SA. Men både jag och min kollega på Manegen kan tänka oss att ta jobbet. ;)

3:32 em  

Skicka en kommentar

<< Home