fredag, januari 28, 2011

An Idiot Abroad

En idiot på resa (An idiot abroad) är fan det roligaste på TV just nu. Ricky Gervais och Stephen Merchant skickar sin hårt kritiske polare Karl Pilkington ut på resor för att besöka världens sju underverk.

Karl Pilkington - en idiot på resa
Ricky Gervais och Stephan Merchant är bestörta över att deras vän Karl Pilkington tycker att världens sju underverk alla är "a bit s**t" - trots att han aldrig sett dem.
Ricky och Stephan bestämmer sig för att utmana Karl. De skickar honom jorden runt för att besöka de sju underverken och tvinga Karl att utmana sina fördomar. Ricky och Stephan vill att Karl ska vidga sina vyer och hoppas att han efter resans slut kan se på världen med lite nya ögon.

Men det ska vara roligt också.- Jag vill att han ska hata varenda minut av resan - för mitt eget höga nöjes skull. Inget är roligare än Karl upptryckt i ett hörn, som blir utmanad - petad på med en pinne. Jag är den pinnen och nu har jag makt att sätta honom på prov, säger Ricky.

Karl ger sig ut på en oförglömlig resa. En resa som många skulle beskriva som en underbar upplevelse att minnas för livet. "The little Englander", Karl Pilkington, försöker lägga alla sina farhågor åt sidan och ta reda på vad alla tycks vara så imponerade av när han bland annat besöker kinesiska muren, Taj Mahal och pyramiderna.

Kort om...

Karl Pilkington: Jobbar till vardags som radioproducent, radiopratare och författare. Mest känd för att medverka i The Ricky Gervais Show tillsammans med Ricky och Stephan.

Ricky Gervais: Komiker som fick sitt genombrott med The office. Ligger även bakom tv-serien Extras. Har dessutom medverkat i flera spelfilmer och turnerat som ståupp-komier.

Stephan Merchant: Komiker, manusförfattare och för detta radiopratare. Ligger tillsammans med Ricky bakom The Office och Extras.

Etiketter: ,