måndag, augusti 20, 2007

Helgen

Fredag:
Efter jobbet var vi flera som åkte in till Götgatan där kvartersfesten Grolsch Block Party arrangerades. (Ölmärket Grolsch och tidningen Vice var arrangörer) Jävligt trevligt. Massa olika band på olika krogar och massor av folk som drällde runt. Så borde varje helg vara på den biten av gatan. När sen kylan slog på lite för mycket drog vi hem till Henke & Jo för påfyllning och påklädning. Sen avslutades det hela på Debaser Medis. Nä förresten nu ljög jag allt avslutades på Grekvagnen på Medborgarplatsen. Tänk att Calamares och Grekisk sallad kan vara så gott klockan fyra på morgonen.

Lördag:
Hela lördagen lekte vi med Herman å Chrille. Knallade runt på stan. Kollade DVD och käkade asiatisk buffé. Herman måste ha slagit något slags ätrekord för 12 åringar. 25 bitar sushi, en tallrik Yakiniku och ris, en tallrik med kycklingspett i jordnötsås och ris, en tallrik soppa, efterätt, en cola och ett glas vatten.

Söndag:
Petra å jag knallade runt på stan, käkade i Kungsan, solade i gräset och gick på världens tuffaste bio på kvällen. (21.15)
Planet Terror. (Robert Rodriguez) Jävligt cool! Synd att vi i Sverige inte fick se Grindhouse som en film utan som två. Del ett Death Proof (Tarantino) och del två Planet Terror. Dock är det två riktiga höjdare för alla som gillar skräpkultur. Snyggt, roligt, coolt, bra musik. Kort och gott tufft som fan. (Tycker ev. att Death Proof var strået vassare av dom två. Se trailer för hela Grindhouse:


Vi har ju också givetvis kollat nmassa Sopranos i helgen.

Etiketter: , , ,

3 Comments:

Blogger Borv said...

Kul helg! Håller inte med dig om Death Proof. Planet Terror var bättre.

6:10 em  
Blogger Fisso said...

Haha! Vet, men där har du fel!

8:25 fm  
Blogger hanna said...

Älskar bilden på Jo. Ursnygg :D

1:47 em  

Skicka en kommentar

<< Home