söndag, februari 20, 2011

Rik helg!

Fredag:
Petra och jag var på Berns och kollade på Ljust & Fräscht av och med Fredrik Lindström och Henrik Schyffert. Kanonföreställning! En modern klassiker! En modernare variant av krogshower som typ - Varning för barn! eller Det är serverat (Klassiker med Magnus & Brasse) länge sedan jag var i den lokalen och kollade på show och inte bara festade loss som en tok. Fantastiskt att göra båda. Grym kväll! Gå och se om ni får tag på plåtar. Det är klart värt att se. Bäst på länge!

Lördag:
Upp med tuppen och hoppade på tåget till Falköping. Teaterföreningen och Stadsteatern firade 50 år. Petra följde med vilket var underbart. Petra älskar ju detta! Satt med komunalrådets fru vid honörsbordet under galamiddagen (fint ska det va, hahahaha!) Underbar kontrast mot kvällen innan. Kvällen avslutades med en helt fantastisk föreställning av Yamato (Japan). Det är en sån förmån att ha det jobb man har när man får komma ut och se vilken otrolig betydelse det har i landet det man gör ibland. Lycklig! Bara vi på Riksteatern som har möjlighet att göra så att världsstjärnor från typ Japan kan vara i en ort som Falköping. Häftigt!
Skall bli roligt och se vimmelbilder från festen. Jag var tydligen klart intressant att fota och få kommentarer av under kvällen för lokalpressen. Tror det sammanfattas bäst av vad en liten flicka sa till sin mamma. -Mamma, mamma! Titta! En hatt med en kille i! Hahahaha! Underbart!

Söndag:
Hade ett möte med ordförande och styrelsen i teaterföreningen på förmiddagen och åkte sen för övernattning i Skövde. Skall på ett möte här i morgon. Om gårdagen var en skön småstadskontrast mot fredagen är denna kväll/eftermiddag helt otrolig. Sitter nu på mitt hotellrum och äter en halvapriset räksallad köpt på Willys. Hela stan e fan stängd. Gick inte få tag på något annat som kan kallas hyfsat människovärdigt att äta. Skövde och en söndagkväll är inte det roligaste som finns. Men tack och lov är det ju Big Love på burken ikväll.

Etiketter: , , , , ,