tisdag, april 14, 2009

- Nu skapar vi rockhistoria!

Lite tungt å börja jobba igen efter påsk.
Hade en helt grym helg uppe i Ånge i påsk. Kanonväder!
Jag, Petra och Jojjet tog Ybuss upp på torsdag. (Varför är det nästan bara idioter på dessa bussar?) Det var faktiskt en ganska trevlig bussresa där vi garvade å drack dom överaskningarna vi hade med till varandra. (Vin, Jäger, Whiskey)
Framme i Ånge gjorde vi inte så mycket mer på torsdagen än åt, drack å slappade.

Långfredagen:
Shit vilken grym dag och natt. Vi han med att knalla runt i Ånge och fika, sätta upp afficher och träffa en hel del dårar. Senare vart det grillning, öl, skoteråkning och musik på Ångesjön. Grymt kul och mysigt. Hatar dock när vissa på fyllan skall köra skoter över öppet vatten och försöka impa. Inte ett dugg tufft bara idiotiskt. Senare fick vi med Ormen hem på en bra middag. Sen bar det av till Nuclear Pussys replokal. Fan va kul!!! Dricka sprit å lira musik är så jävla bra kombo. Bildade en supergrupp (Hahahaha!) med Krille, Danne, Snejken, Jojjet och jag. Eller som Krille sa - Nu skapar vi rockhistoria! Hahaha! Grymt!
Efter replokalen bar det av till Peppe på fest innan det stora sjöslaget på Mittis där Mindbuzz lirade och bjöd till på efterfest på hotellrummet.

Påskafton:
Bakis. Edlund kom på besök. Jävligt kul! Åt en äcklig burgare på Söderins och sen åkte vi hem till Jejje och Mikkis på ostbricka och Whiskey. Svintrevligt.

Riktigt grym helg. Fösrsta gången på jävligt länge jag ville vara kvar i Ånge längre. Brukar vara kul att åka dit men jag brukar direkt nästan vilja åka tillbaka till Stockholm. Men denna gång var det precis tvärtom, skulle kunnat stanna mycket mycket längre.
Några minus med helgen var att jag inte fick tag i Källström tyvärr, inte han åka och kolla på Robbans nya kåk och att jag inte han åka å pimpla i Lages eller Drivets stuga. Men man kan inte få allt tyvärr på bara några dagar.
Bonusroligt i påsk var att detta publicerades på Youtube:


Etiketter: , ,

2 Comments:

Blogger sugplopp said...

Extra roligt som bonus är att Fisso bloggar igen. Bra där.

6:12 em  
Blogger Fisso said...

Hahaha! Där satt den!

10:27 em  

Skicka en kommentar

<< Home