måndag, juli 17, 2006

Nu är det över

Nu har jag kommit hem från en sjukt kul Arvikafestival.Det var superväder, vi jobbade hårt, vi badade, festade hårt, spelade fotboll, sov lite (knappt alls) och hade det alldeles alldeles underbart. Men nu är det slut för denna sommar. Festivalandet är över i alla fall med jobbet. Kanske dyker man upp en sväng på Yran. (Vi har några artister även där)
Camp Riksteatern med JAMobilen, kuddarna och infotältet har nog inte funkat bättre än i Arvika. Sönt att lägga av med en succé.
Vad jag troligtvis kommer minnas starkast från året är vår stenhårda fotbollsmatch. Info mot JAMobilen. 11 - 2.
Hanna var planens dominant. Garp nickade så det small i ribban. Jojjet totalkapade Lenin men domaren skrek - Klockrent på bollen! Trodde fan att benet skulle gå av.
Tack för att:
Den Bittra Mimaren höll ett fantastiskt försvarstal, Sirqus Alfon gjorde braksuccé, Thåström var Thåström, Turbonegro fixade ett lagomt larvigt vuxendagis, Introtävlingen var ett av festivalens skönaste ögonblick (Jävlar va jobbigt det var att rätta), The Knife var otroligt mäktiga, Laleh var så fin, att Emil Jensen hade kanske Jamobilens största publik, Teddybears skapade fest, Franz Ferdinand var den perfekta lördagsakten. Pluss givetvis allt annat bra på JAMobilen och det man såg snuttar av på andra scener. Tack.
Man vet att det har varit ganska hårt när man sitter backstage och tar det lite piano med en öl i handen och blodet utan anledning bara börjar spruta ur näsan. Sen blev det världens efterfest i tältet så klart. 60-70 dansglada personer.
Vakterna hade tyvärr inget anat att göra vid 5 tiden än att bomma igen, men då bar det av för dom flesta till huset för fortsättning.
Man skall alltid bo på hotell när det är festival. (Vet att det är gubbigt, men fan så skönt)
Ses igen nästa år!!!

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Härligt! Arvika är bäst!

8:49 fm  
Blogger Jo. said...

aaaaahhhhh, nasta ar ska fan jag me!!!!

3:50 em  
Anonymous Anonym said...

11-2, utklassning med andra ord!

3:51 em  
Blogger Fisso said...

Tyvärr!! Nu är loppet kört!

9:29 fm  

Skicka en kommentar

<< Home