Hem till byn
Inte till Ånge utan till restaurangen Byn i Vasastan!
Rejält och lyxigt i en miljö som andas fransk bondromantik.
Jätte fin och mysig resturang som jag läste om i Svenska Dagbladet.
Läs 5+ recensionen här:
Kanonkäk! Mest bestående av olika galetter och crêpes men även andra Franska specialiteer.
Jag åt:
LA BOURGOISE
scampi, färsk tomat, färsk champinjoner, cognac, hummersås
Petra åt:
MOULES AU HOMARD
hummersås, cognac, serveras m. bondpotatis & aioli
Till maten drack vi en opastöriserad Fransk cider. CIDRE BOUCHE FERMIER årgång 2004. Denna cider kommer från ett litet familje bryggeri som heter Familjen Dupont. (Precis som detektiverna i Tintin)
Detta ställe kan jag varmt rekomendera till alla som är ute efter ett trevligt, lungt, opretantiös och avslappnad miljö samt otroligt prisvärda rätter.
Tack Anne-lie & Bruno på Byn för en jättetrevlig och smakrik kväll!
Rejält och lyxigt i en miljö som andas fransk bondromantik.
Jätte fin och mysig resturang som jag läste om i Svenska Dagbladet.
Läs 5+ recensionen här:
Kanonkäk! Mest bestående av olika galetter och crêpes men även andra Franska specialiteer.
Jag åt:
LA BOURGOISE
scampi, färsk tomat, färsk champinjoner, cognac, hummersås
Petra åt:
MOULES AU HOMARD
hummersås, cognac, serveras m. bondpotatis & aioli
Till maten drack vi en opastöriserad Fransk cider. CIDRE BOUCHE FERMIER årgång 2004. Denna cider kommer från ett litet familje bryggeri som heter Familjen Dupont. (Precis som detektiverna i Tintin)
Detta ställe kan jag varmt rekomendera till alla som är ute efter ett trevligt, lungt, opretantiös och avslappnad miljö samt otroligt prisvärda rätter.
Tack Anne-lie & Bruno på Byn för en jättetrevlig och smakrik kväll!
3 Comments:
Man blir hungrig av alla mat Fisso:)
Tja Nenne!
Kul att du tittat in.
Mat är gott. Coolt med din sida, hoppas att det går bra!!!
mmmmmmmmmmmmmmys. tack för överraskning.
ska vi äta där i helgen igen henkis?!
ja vill ha meeeeeeer MOULES.
k v a l i t é som kokko skulla sagt.
Skicka en kommentar
<< Home