tisdag, november 29, 2005

Otrolig utsikt - omröstning.

Välj din favorit!

Helt sjukt, detta är exakt samma utsikt från vår balkong. Det ena fotot är taget 2005-09-23, det andra 2005-11-29. Bara drygt två månader mellan. Gå in och rösta på just din favorit. (Motivering krävs). Vinnaren med den bästa motiveringen kommer att publiceras senare på denna sida, håll ögonen öppna för att se om just du vunnit. Trevligt pris utlovas.

9 Comments:

Anonymous Anonym said...

Min favorit:
Det är fotografen.

Motivering:
Tycker att fotografen gjort en otrolig prestation med att fota vinterbilden från balkongen. Var nog kallt om fötterna. (Ha, ha, ha)

Skönt idiotisk tävling.
Längtar efter det fina priset

9:31 fm  
Anonymous Anonym said...

helt klart vinterbilden eftersom det då garanterat inte faller ner några bärfisar från grenarna

11:58 fm  
Blogger hanna said...

Grönt är skönt!

1:26 em  
Anonymous Anonym said...

Den gröna varma bilden, för ljuset bakom trädet.. nu är det bara svart svart som i vinter-bilden.. faan, 6 månader kvar innan man kan bada igen.

2:31 em  
Anonymous Anonym said...

Jag tycker den högra. Om man kisar en aning och rör på huvudet fram och tillbaka i sidled, så ser det ut som Cannabis Sativa. Växternas växt.

5:36 em  
Anonymous Anonym said...

Måste bara tillägga: En väldigt tät och frodig sådan. (se inlägg 5:53 PM)

5:40 em  
Blogger munkiz said...

Tack för länken. Jag väljer vinterkvisten

11:21 em  
Anonymous Anonym said...

Helt klart den svartvita bilden.
En svartvit bild lämnar så mycket övrigt att önska. Detta gör att fantasin får en chans att leva. Är det icke en snyltbagge som promenerar där på grenen? Ack nej, det var bara en avbryten kvist. Sådanna fantastiska funderingar kan dyka upp när man skådar på ett svartvitt fotografi. Hade det varit i färg så skulle man genast kunna konstatera att snyltbaggens karakteristiska färg ICKE överensstämde med den avbrytna kvistens färgsättning. Alltså är den svartvita bilden bäst.

4:18 em  
Blogger Bowe said...

Jag röstar på den svartvita för det ser ut som busken på en gammal tant, och att lyckas få en isig buske utanför en balkong att se ut så är fan i mig ett mirakel.

5:36 em  

Skicka en kommentar

<< Home