söndag, november 13, 2005

Då var det söndag igen

Har varit en jätte rolig helg. I fredags blev det en krogrunda med Stor-Johan (Petras kusin). Vi han med en hel del söderbarer pluss en bit mat på Östgötakällaren. (Kan verkligen rekomendera deras Grillade hemlagade hamburgare gratinerad med brieost, serveras med bacon , dijonmajonnäs & saltgurka samt klyftpotatis) Med oss var även Petter-Polis och Jojjet.
På lördagen var jag och Kusin-Johan ute och söderpromenerade innan han skulle flyga upp till Luleå. Senare på kvällen var vi på en jätte trevlig fest hos Jojjet & Miriam. Otroligt mysigt och en skön blandning av folk (kom även en otroligt konstig granne på besök). -Miriam dina matiga muffins var toppen! Det tror jag även Skägget kan skriva under på, han måste fan ha ätit 10-15 stycken. Kvällen avslutades även bra med en lagom lång sittning på Bröderna Olsson. Nä nu kan jag inte sitta här mer framför datorn. Måste ut på stan, det är helt otroligt väder. Just det, höll på att glömma. Grattis Pappa på farsdag!

Bilder från Johan och Miriams fest











På Bröderna Olsson

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Härligt!! Hans Sheike är återuppständen!

1:36 em  
Blogger Fisso said...

Jepp, är han inte fin våran Jocke!

6:12 em  
Anonymous Anonym said...

ja det va himlans trevligt hos JOJJET å MIRIAM, mina absoluta favoriter. se min LISTA.

1. å speciellt kul vare när johan ramla av pinnstolen efter några groggar för mycke så den gick isär.

2. å när miriam påstod att han inte gillade hennes matmuffins som hon så kärleksfullt hade bakat till alla gästerna som alla andra fullkomligt vräkte i sej.

3. å när miriam efter några glas sa till mej vid några tillfällen att ja skulle sitta nära henne (urgulligt). å så ler hon så man smälter.

4. å när skägget berättade att han fyllde år den 25 nov å bjöd på spelning på hornsgatan, guuu va ja längtar efter den kvällen. rise and shine.

5. å när miriams väns kompis trollet satt å sura i hallen å ville gå hem för allt var fel.

6. å sist men inte minst...den lite märkliga manliga grannen som bjöd in sej själv efter att ha sett deras inflyttningsfestlapp i entrén. han försökte prata hårdrock i sin egendesignade kavaj med alla å det var nog det roligaste. inte mycke gehör där inte från grabbarna.

9:47 fm  

Skicka en kommentar

<< Home