tisdag, augusti 30, 2011

Polar Music Prize

Massa Champagne och nu har TV tvingat ner mig på min plats! Rebece & Fiona lirar plattor, kungens säkerhets personal går igenom stället! kom igen för faen! Punk! Blev rödamattan fotad tillsammans med Sommar med Ernst Ernst! Inte punk på något vis! Haha!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Konserthuset

Syns ikväll Patti!

I eftermiddag är jag bjuden på Polar Music PrizeKonserthuset! Svinkul! Hejja Patti Smith! Drinkar på Riche och efterfest på Cafe Opera! Undra om jag får skaka tass med kungen? Skall bli gott med bubbel!

Etiketter: , , , ,

söndag, augusti 28, 2011

Kvalitets våld!

Precis kollat filmen Hanna. Riktigt riktigt bra!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Etiketter: , ,

fredag, augusti 26, 2011

Dagens inbjudan!




- Posted using BlogPress from my iPhone

Etiketter: ,

Mötley Crue

Alltid varit jävligt svag för denna typ av videos!

Etiketter: , ,

onsdag, augusti 24, 2011

Fisso i flaskan!

Nu är jag officiellt Norrlands Gulds ande! Jävligt länge sedan vi spelade in filmen men nu körs den för fullt på TV.

Norrlands Guld - Anden from Soheill Deriss on Vimeo.

Etiketter: , ,

onsdag, augusti 17, 2011

Onsdag

Idag var jag på en jävligt bra föreläsning på jobbet. Grymt att få ta del av en sån grymt bra föreläsare under jobbtid. Efter jobbet Zoomade jag ut till Hellas och kutade 4,5 km och avslutade med ett dopp! Grymt skönt att kuta å grymt skönt i vattnet! Efter Hellas åkte jag å kollade in Club Killers i Vitan. Jävligt bra! Nu sitter jag å kollar på Mean Streets på 4 Film. Harvey Keitel ser fan likadan ut nu som då för 38 år sedan! Helt otroligt! Jävligt bra rulle!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Etiketter: , , ,

Inbjudan

Teaterpremiär i Borås! lite långt kanske? Undrar om det blir en bra fest!? Trevligt å bli bjuden men jag tror inte det! Tack!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Etiketter: ,

måndag, augusti 15, 2011

Mina nya idoler!

Etiketter: , ,

söndag, augusti 14, 2011

Sköna söndag!

Slösurfat å lirat Forza 3 på Krysslådan. Fikat gomacka på 91:an snackat skit på Benet och nyss ett vernissage på Babylon. Riktigt grymma tavlor! Fotografi. Nu skall jag slakta lite zombies på Xboxen!

- Posted using BlogPress from my iPhone

Etiketter: , ,

There can be only one! - Highlander

Hemma igen från Skottland! Fantastiskt jävla land! Älskar det! Först ett par dagar och nätter i Edinburgh och Fringefestivalen sen åkt med bil runt i Högländerna. Har upplevt och sett så otroligt mycket. Träffat och även bott hos så fantastiska människor. Svårt så här tätt inpå att skriva ner allt. Så mycket intryck och känslor. Kan bara säga att området runt Glencoe måste vara en av dom vackraste platserna i världen. Så otroligt glad att jag fått uppleva det. Alla borde få se detta innan dom dör! Helt fantastiskt!

Etiketter: , ,

lördag, augusti 06, 2011

Äntligen fredag!

Gålö klippbad, Hjördis & Bröderna Olsson! Jävligt bra gårdag!














- Posted using BlogPress from my iPhone

Etiketter: , , ,

fredag, augusti 05, 2011

Bögrock!


Riktigt grym onsdag igår! Började med att jag, Petra och Polisen var å badade i Hellas. Drack några bira i solen på serveringen. Åkte hem och gjorde en grym sillmiddag som jag åt på balkongen. Sköljde ner sillen med min hemmagjorda citronsnapps och öl! Fantastiskt gott. Kvällen började på Bröderna Olsson och grattning av Mattias Boström som fyllde år. Grattis som fan! Efter Olsson blev det drinkar på Gondolen med Kokko, Mikaela och Jejje. Så jävla värt att betala nån krona mer! Underbart gott! Efter Gondolen mötte Petra och jag upp Lena på Pride i Kungsan. Hårdrockskväll på Pride! Svinkul! Kollade Crusefied Barbara och Treat. Var fan inte igår man såg Treat! Hahahaha! Fan va roliga dom såg ut! Hård nostalgi. Önskade att Micke Källström varit med. Hade älskat se detta med honom. Otroligt roligt att Pride körde en hårdrockskväll. Två världar som inte annars så ofta möts tror jag. En riktigt fin kväll! Kärlek! Efter Treat drog vi på VIP/efterfest på Victoria. Svinkul! Tror fan nästan hela hårdrocks Stockholm/Sverige var där. Hängde en del med Entombed LG, Kicken, Skrikhult, några av Crucified brudarna och halva Fatal Smile samt en massa andra dårar.
Helgalet, helroligt och väldigt blött!



Etiketter: , , , , ,

onsdag, augusti 03, 2011

Heil Hellas!

Fan va varmt det är! Petra å Petter i badet.


- Posted using BlogPress from my iPhone