söndag, juli 31, 2011

Tusen tusen tack!

Fortsättning följer! Mer kalas, mer fest!

!

Etiketter: , ,

torsdag, juli 28, 2011

Grattis som fan gubbjävel!

Ett stort rungande jävla grattis till dig själv Fisso!
Tack, tack, tack!

Etiketter: , ,

tisdag, juli 26, 2011

Grymt kalas igår!

Grattis till nya plattan Burning Heart! Grattis till guld & platina skivorna för gamla plattan The Darker Instinkt! Kul kväll som satan! Syns snart igen! Lydmar är fan alltid grymt! Två blöta kvällar på rad på Lydmar har fan ingen dött av!

- Klubban det blir Sushi nästa gång också!

Etiketter: , , ,

lördag, juli 23, 2011

- Ner ner ner ner för backen ner!

Grymt fynd på Drive-In loppisen på Täby Galopp idag! 100:-








- Posted using BlogPress from my iPhone

Etiketter: , , , ,

fredag, juli 22, 2011

Film å musik!

Klämde tre rullar igår kväll!

Åsa-Nisse - Wälkom till Knohult
Betyg: Kommentar helt överflödig!

Irene Huss - Den som vakar i mörkret
Betyg: 3+ Jävligt spännande! Hade inte riktigt väntat mig detta. Riktigt bra!

Wreked
Betyg: 3+ Spännande ångest ensam i bilvrak. Se till att kvadda bilen i närhet till människor! Annars kan det gå jävligt illa!
Köpte två plattor igår på dan på Bengans. Två favoritplattor som av någon konstig anledning inte fanns i samlingen hemma. Bättre sent än aldrig!

Etiketter: , ,

tisdag, juli 19, 2011

Sönosen i Gröndal!

Var å hälsade på sötaste sötaste Allvide igår. Badade fikade och busade!








- Posted using BlogPress from my iPad

Etiketter: , , ,

måndag, juli 18, 2011

Svettas ut det sista!

söndag, juli 17, 2011

Dagen efter!

Idag efter kalaset i Åkersberga har vi bara legat och badat och slappat hela dagen. Somnade någon/några timme på handduken. Grymt skönt! Nyss gjorde jag blandade grillspett som vi inmundigade tillsammans med lite surkål. Riktigt gott. Nu fortsätter söndagsslappet!


Petra badar!

- Posted using BlogPress from my iPad

Etiketter: , , ,

Ewa 40 år!

Grym fest hemma i villan i Åkersberga!





















- Posted using BlogPress from my iPad

Etiketter: , , , ,

torsdag, juli 14, 2011

Bland joggare, pirater och annat löst folk!

Imorse klev jag upp 07:00 gjorde kaffe och frukost. Klädde på mig löparprylarna. Hoppade upp på Zoomern och åkte till Hellas. Joggade 5 km, badade och åt frukost och klockan var inte ens 08:00. Fan va skönt! Låg och slappade i solen på en kippa till nästan 13. Läste Paganinikontraktet och mådde så jävla bra. Tror det blir en repris imorgon.




Efter bad å slapp åkte jag förbi konkurs ONOFF och grabbade tag i en ny XBOX 360. (250 gig) Shit vilken bra deal jag gjorde. Inte gratis men fan nästan! Hem och instalerade och käkade lunch.
Ut en repa med moppen igen på stan. (Tänkte försöka snika en fika på Storåkers hos Petra. För upptagen så det sprack.) Åkte förbi och kollade in skeppet Bounty (Förutom dess fantastiska historia har hon varit med i massor av filmer. Bl.a Pirates Of The Caribbean rullarna.) som ligger vid Skeppsbron. Jävligt häftigt!





Rullade vidare på stan, ramlade in en sväng på Weekday. Köpte två par brallor på REA. Kanon! Måste ha typ 1000 par. Men va fan!?

Hem och fixade riktigt grabbigt käk. Bratwurst, stark senap, surkål och bira. Grymt gott! (Fiser som ett svin!)


Nu håller jag på och laddar ner Alan Wake som bla följde med i köpet av Krysslådan samt fixar över Xbox Live kontot till nya apparaten. Lite blandat 360 pill!

- Posted using BlogPress from my iPad

Etiketter: , , , , ,

måndag, juli 11, 2011

Sköna söndag!

Igår slappade vi hela förmiddagen och åkte sen med Zoomern till Klippbadet i Gröndal. Badade och bara hängde. På kvällen åkte vi till våra närmsta grannar på kroggatan i Henriksdalshamnen. Vi käkade på Bee's Thaifood som öppnat här. Sen drack vi espresso och njöt på Zee the Restaunants helt fantastiska uteservering i hamnen. (Gå dit å bara sitt! Underbart!)
Idag skall jag städa, dammsuga, torka golv och tvätta. Även kolla lite på Being Human.

Etiketter: , , ,

söndag, juli 10, 2011

Fan va skönt!

Långbadet hela dan på Hellas.


Ett glas kallt vitt vin hemma hos oss efter badet, sen knallade vi alla in på söder och käkade på den nyöppnade sportbaren Stars and Stripes på Folkungagatan.

Etiketter: , ,

fredag, juli 08, 2011

Hemvändare!

Står på tågstationen i Ånge. (Kan fan inte riktigt kalla den Centralen) Väntar på ett lite försenat tåg som skall ta mig tillbaka hem till Sthlm. Längtar hem till Pepan men det känns ändå lite vemodigt för det har varit jävligt kul i Ånge.

Åkte upp samma morgon som jag på natten kom hem från Frankrike. (Lördag) Svensexa för Mattias Larsson och sen Hemvändarfesten på kvällen och natten.
Det första som hände när jag klev av tåget var att uppsöka Bolaget för att inhandla lite läskning. Där mötte Källström upp mig vilket var riktigt skitroligt. Blev några raggarrundor på byn och ut till campingen.
Jag slöt upp svensexan nere på IP där det var AllStar match mot GIFFARNA. Mattias skulle sjunga nationalsången.
Efter nationalsång, fotboll och massa bira hoppade vi in i turnébussen och åkte till Bystugan där det vankades mat, sprit och massa tok! Krypavstånd till Ånge Camping och Hemvändarfesten! Kill! Kill! Pussycat och Mindbuzz var kanon! Jättemycket folk (1200 pers) som man inte träffat på länge. Kul dag/kväll som fan!

Har även hunnit med ett par birasittningar på Lagoon Thai, brakfest hos Danne, en sväng på Sundsvalls Gatufest, grillning hos Linda och whiskey på Drivets uteplats. Träffat en massa roliga polare.
Och mellan alla olika kvällsaktiviteterna hunnit lega å bada några dagar på Vojen, fikat som en dåre på Penistorget och lunchat några gånger på Mittis, även svullat en gång på Knutstation. Men framför allt njutit av solen och alla knäppa/fantastiska Ångebor jag slängt käft med dagarna i ända.
Har varit svinkul!



Gänget på Gatufesten!



Mattias snygga festmundering!



Bad med Gabbe på Vojen. Shit va bra han blivit på att simma!



Sist men inte minst! Ingen vanlig köttflöjt detta inte!
Utan ett 75 cm långt Grillspjut! Har fan inte sett nå liknande! Hahahahaha! Sjukt vidrigt! ICA Ånge!

Etiketter: , , , ,

Degustation France!

Tours var en riktigt vacker stad! Gamla stan var fantastisk!
Pepan köpte nya Ray Bans. Snygga klassiska pilot! Varit sugen länge men det inte blivit av. Själv kom jag inte loss med mer än en t-shirt från Lafayette. En lagom liten stad (ca 2 gåner Sundsvall) som man greppar på några timmar!



Degustation måste vara franskans vackraste ord! Hahahaha! Provsmaka. (typ) Står det så så är det bara å hugga in! Hahaha. Vin och andra godsaker i alla dess former. Det är bara å gå loss och smaka innan du handlar. Dom blir inte lack om du väljer att inte handla. -Syns senare! Välkommen åter!
Hoppa runt i olika vinhus/gårdar och smaka/välja och handla direkt från vinmakaren är så jävla mysigt!

Efter Tours blev det en liten springning och sen poolen med kallt rose.

Ikväll åt vi på restaurangen som ligger närmast där vi bor. En helt fantastisk kalvbräss! Carl-Jan skulle gjort i småbyxorna! Helt underbart! Förrätten, apertifen, vinet, Calvan ja allt satt som en jävla basker på skallen!

Fredag:
Har precis tagit en sista löprunda i vin och solrosfälten. Sitter å svettas svinet och kan inte annat än konstatera att detta ställe är helt underbart! Nu skall jag hoppa ner i poolen å svalka av mig.

Ligger å läser FREAK. Riktigt intressant! Tänker lägga bort den nu för en tupplur i solen.

Har precis ätit en glass i Angers och skall hämta bagaget för att om ett tag ta tåget till Paris. Känns lite sorgligt att åka härifrån! -Det går ju alltid att komma tillbaka!

Sitter på flygplatsen. Tyvärr är planet nästan en timme försenat. Jävla satans skit. Vill ju stanna längre men nu är jag less å vänta. Vill komma hem!

Snart skall vi borda planet!

Landar närsomhelst på Arlanda. Kan inte planet vända och ta oss tillbaka?

Etiketter: , ,