torsdag, juni 30, 2011

Frankrike rules!

Onsdag:
Efter att ha börjat dagen med en löprundan och några timmars slappande i solstolen och i vattnet åkte vi på en liten rundtur.


Vi började med något så udda som en champinjonodling och svampmuseum. (70 % av alla champinjoner som produceras i Frankrike kommer från denna region. Dom kan lite mer än vin här tydligen!) Faktiskt jävligt intressant å knalla runt i grottorna och titta. Köpte en bira bryggd på Shitakesvamp som jag myste med på rundvandringen. (Helskumt) När vi sen kom ut i ljuset igen och fick dricka lite Chremant och äta lite god svamp så lekte ju livet.


Därefter åkte vi till en Cave där jag köpte 4 flaskor fint bubbel.

Sen for vi vidare och hittade ett underbart slott där vi bokade bord för att äta ikväll. Skall bli spännande!



Poolen! Underbart skönt! Lite Pastis direkt ur flaskan. River gott! Hahaha!

Färdigläst!
Tycker att Hypnotisören var en riktigt bra sidvändare. Har innan varit jävligt anti boken skall villigt erkännas. (Kanske fjantigt men va faan!)
Kan tyckas fånigt men jag har fattat att jag funkar så. -Stor succé + att alla tycker den e så sjukt spännande. (kanske inte alla) Då blir jag tyvärr lätt avogt inställd. (Dom flesta andra är ju faktiskt idioter med jävligt taskig smak! Hahahaha!) Att press och recensenter gått i spinn å försökt lista ut vem pseudonymen Lars Keppler är, snacket om att det är en fantastisk, eller en usel, en nydanande, kanske en filmisk bok, folk har debatterat boken hit och dit, tyckt å tänkt, talat om den som smörja osv. Detta gör ju att man fan vill bränna upp alla Pocket Shop man ser. (Hade inte Ulla chefat där så hade dom redan brunnit)
Nu till stilpolisen, tyckandets och smakens mästare Fissos omdömme!:
- En jävligt spännande bok helt enkelt! Halvtaskig sommarläsning som gör gott precis när du läser den! Men är du den typ som försöker pådyvla dina polare och folk i din närhet att det är det bästa du läst!? Då har du förmodligen inte läst annat än Kalle Anka. Eller så är du helt enkelt bara en vanlig jävla idiot! (Som Kenny i Helkacopters skulle sagt -att vara en idiot! -Det är inte så bara det!) För så bra är boken tyvärr inte!
Kort och gott! Läs, rycks med och glöm bort! Inte svårare än så.
En bra sommarbok. Varken mer eller mindre.
Kommer nog läsa uppföljaren redan i sommar. Det känner jag! Ett gott betyg gott nog.

Nu skall jag börja med FREAK! Biografin om Freddie Wadling.

Har varit och ätit en underbar middag i grottorna vid slottet Chateau Montee. Patéer, vin och andra godsaker. Tog nästan aldrig slut på härligheterna. (Brödet dom bakade och sen gräddade framför dig på plats i stenugn var helt otroligt gott!) Om jag tidigare i år gått ner nästa 15 - 20 kilo har jag nog gått upp 10 nu igen. Hahaha! Fantastiskt! Vive La France igen å igen å igen! Grymt som fan!















Lars - Strategen och den evige mästaren! Tog hem även kvällen/nattens Yatzy i stor stil. All heder och ära åt The Champ!
Går inte att slå karln! Trots att vissa hävdar att det bara är tur! Kan inte vara en mer felaktig analys av läget! Dåliga förlorare kallar jag dessa typer!

Torsdag:
Uppe med tuppen för att åka till staden Tours.

Etiketter: , ,

tisdag, juni 28, 2011

Franskerier!

Tisdag:
God morgon! Idag skall vi ut å jaga vingårdar!
-Jaga å jaga, dom finns överallt och ligger jättenära varandra.

Tillbaka i huset efter att ha åkt runt till lite vingårdar. Roligt med många olika typer av vinmakare.
Har precis badat av mig bilfärden.














Det blev lite vininköp! Några flaskor! Hahahahaha!



Stor sorg:
Det är med stor sorg jag tog emot detta tråkiga besked här i Frankrike. Genast blossar massor av fantastiska minnen upp.
Du är en riktigt kär gammal vän! Shit vad vi gått igenom mycket tillsammans!
Arvikafestivalen ställer in! - Saknar dig redan!

Kvällsprommis:






Linda har skickat varningar på sms och jag läste precis om det på nätet! Nu e det dom franska groddarna som är the shit!
Innebär det att man får ära gurka nu?
Who the fuck äter groddar anyway?!!

Kristet!



Sängen med Hypnotisören! God natt!

Etiketter: , , , ,

måndag, juni 27, 2011

Fransktastiskt!

Söndag:
Åt en bra frukost och ligger i hettan i en solstol och läser Hypnotisören. Petra dricker en bira med citrus och koriander i. Låter kanske konstigt men den är svingod!

Jävlar va varmt det är!

En mitt på dagen pastis så klart!


Klockan är 17 och det är 34 grader varmt!

Tror jag skall klämma några ostron ikväll!

Vilat en skvätt! Nu skall här hoppas bomben!

Nyduschad! Shit va Bulldogs - Post Shave Balm gör gott mot en nyrakad och solsvedd hud! Love It!

Precis kommit tillbaka från en grym middag inne i Saumur. Skaldjurstokig!





22:51är fortfarande varmt/kvavt som fan! 31 grader!

Natt och hett! Sitter på terassen å lyssnar på Mammas Nya Kille (Olof det händer igen! Jag är utomlands, det är hett som fan och jag sitter ännu en gång och lyssnar på er!? Vi får ta ett alvarligt snack om det här igen!) och drar några Chimay.

Måndag:
Vaknade och sprang en runda! Grymt mysigt att springa bland vin och solrosodlingarna och se hur allt tar form och sprakar av liv.
Precis kommit upp ur poolen efter löprundan. Nu vankas det frukost!

Sommar och inte en enda vidrig Foppa-Toffel ännu! Fan va jag älskar detta! När skall vi i Sverige fatta att det förmodligen är det fulaste som uppfunnits av människan?

På G på utflykt! Kan det bli till någon vingård!?

Observation: Frankrike är nästan helt stängt på måndagar!

Dax för badet och boken!

Kan det vara så att åskan är på ingång?

Whiskey, Lykke Li & Mihael Monroe högt i iPaden och värme i luften som satan! Nybadad och på väg till resturangen! Livet leker just nu i denna stund!

Mums!



Det är tyvärr inte en jättehundskit under ett hamburgerbröd serverad på en stenplatta!!! - Det är typ den största chokladmousse jag någonsin sett.
Typ en tredjedel hade varit helt ok och då hade man upplevt den som helt normal och inte snålt tilltagen. Gott som fan
men gick inte äta upp tyvärr! (Fattar att det tyvärr inte riktigt framgår på bild)



God natt! Nu skall vi sova för vi skall upp på vinjakt imorgon.

Etiketter: , ,

söndag, juni 26, 2011

Grattis Lill-Plint!

Grattis till världens bästa person!
Min älskade lillebror Jojjet!

Etiketter: , , ,

lördag, juni 25, 2011

Foo Frankrike!

Igår kväll (22/6) ägde Foo Fighters på Stadion! Jävligt bra gig! Tappade bort alla i kaoset som det blir på stora arenakonserter. Träffade dock på en hel del andra gamla bekanta som jag inte sett på år! Däribland Motorhead - Mikkey Dee. Svinkul har bara ströträffats några gånger efter det att jag var på turné med dem! Skitkul å ljuga lite igen! (Syns snart igen!)

På Arlanda:



Just nu sitter jag och skriver detta i en Airbus en jävla massa meter upp i luften någonstans över Europa. På väg till Frankrike på semester. Så jävla skönt! Har precis avnjutit en av dom bättre flygplansmåltiderna på länge. Till maten serverades ett riktigt gott vitt vin!

Hej er grodlårsätande jävlar snart kommer jag och tar er!

Nu på Paris flygplats!

Väntar just nu på tåget mot Nantes som skall ta oss till Angers!

Puuust! På tåget! Shit vilken cirkus! Jävlar va vi fick springa! Adrenalin!
Dom franska asen pratar ju bara sitt grodspråk! Hahaha! Förvirring!

Midsommarafton: Badar i poolen vid huset!


Kör sill-lunch på bakgården! (Inhandlat på Ikea! Hahaha!)


Dom hade spikat upp en kille på en pinne vid en vinodling! Undrar om han snattat druvor och var ett varnande exempel? Dom är hårda fransoserna!



Ligger i sängen. Nöjd som få! Nu skall jag läsa Hypnotisören och sova. Helt underbar säng!

Lördag:
Var uppe med tuppen och sprang ca 5 kilometer bland vinodlingarna. Underbart att se byn vakna till liv! Såg ett par tanter som hämtade baguetter i brevlådan!? Hahahaha! Vive La France!

Har varit ute hela dan! I en stad som heter Samour. Marknad i stan vilket jag älskar! Shit vilka grönsaker och vilka grymma korvar, ostar, viner ja allt som får munvattnet att rinna! Sen åkte vi till en superfin liten. Sen åkte vi vidare till en superfin liten by som jag tyvärr glömt namnet på. Käkade gaulette drack öl och mös vid ett slott.
Nu ligger jag hemma vid poolen! Ca 30 grader ute och har precis fått webblösen till wifi!

Nu skall jag publicera detta sen skalljag bada!

Etiketter: , , , ,

onsdag, juni 22, 2011

Ikväll & imorgon!

Ikväll skall jag parta med Dave Grohl & Foo Fighters och imorgon hoppar på flyget till Paris, sen tåget till Angers för att åka bil sista biten till Les Ulmes och gården Les Pierrines vi hyrt och skall bo i i åtta dagar! Underbart!

Etiketter: , , ,

söndag, juni 19, 2011

Brakfest!

Igår hade vi fest för Jojjet! Elisa hade fixat ett grymt överraskningsparty! Han fyller ju trotts allt 33! Grymt roligt och helt knasig ide! Vi var på Vintervikens Trädgårdskafe! Shit man vilken mat dom fixat! Mat och massa dricka var uppdukad i ett stort växthus! Jävligt trevligt. Mycket folk och mycke av allt! (Lite för mycket!) Hahahahaha! Många färdiga och förstörda polare idag! Grymt rolig kväll som avslutades med vacker skönsång på The Swan! Karaoke!

Etiketter: , , ,

fredag, juni 17, 2011

Inte så långt kvar!

torsdag, juni 16, 2011

Bakis fortfarande! Fattar inte!?

Har precis varit ner i Sjöstaden och dragit en bakissushi! Gott som fan! Fattar inte att alkohol kan drabba en så in i helvete. Var igår och åt och drack jättegott på Etablisemanget. Kan det vara alla hundra öl på Kvarnen inatt som gör att jag mår som ett as? Tungt å jobba har det hur som helst varit bara så ni vet!
Nä fy fan!

Etiketter: , ,

måndag, juni 13, 2011

Nitti-nostalgi!

Kollar sista avsnittet av NittiLeaks! Har varit en bra serie tycker jag! Filip & Fredrik har gjort klart bättre serier men det har varit roligt när dom grottar ner sig i nittiotalet. Vissa saker känns så jävla daterade och gamla. Nostalgiskt underbart då jävligt många jag jobbat med genom åren varit med i programen. Många sjuka minnen har kommit upp! I kvällens var tex både Brinken (Klart udda fågel) och Settman med. Två klart galna människor som jag gjort mycket kul med!

Etiketter: , , ,

söndag, juni 12, 2011

Tommy Lee karusell!

Äntligen ett trummsolo som man faktisk kan tänka sig att se. Tommy Lee så klart! Annars är det ett jävla satyg! Over the topp Mötley Crue!

Etiketter: , , , ,

V.I.P kalas på Grönan!

Idag var det dax igen för TV4 årliga bjudkalas på Gröna Lund! Massor av mat, dryck och givetvis fick man åka hur jävla mycket man ville! Mådde fan lite illa till slut! Otroligt rolig dag! Tack Scherman! Syns nästa år igen hoppas jag!

Hahahahaha!
På väg hem från Gröna Lund knallade vi in mot stan. Råkade jag höra en rolig konversation mellan två utländska turister och en svensk bonnläpp. (Värmlänsk skogskille-looken. Inte ett dugg fördomsfull) Tjejerna pekade på en affisch för Ljust & Fräscht som nu skall börja gå på Cirkus och frågade läppen vad det var för något!? Han svarade så här fantastiskt:
- It's two Swedish fags who talks about decoration!
Och sen gick han vidare!
Hahahaha!
För övrigt en jävligt bra show! Missa inte om ni har möjlighet att se! Klart värt ett besök.


Etiketter: , , , ,

Aaaaaargh! Ge mig dricka!

Shit vilken kväll det blev igår/natt! Vart kom det ifrån? Men va fan det var ju superkul!



Etiketter: , ,

lördag, juni 11, 2011

Nu startar det!

Var igår på studentkalas hos Amanda som hade fest! Oroligt trevligt! Shit va grymt att få vara så där naivt öppen för livet som bara dom som nyss tagit studenten kan vara! Ren glädje, ren nyfikenhet på vad som skall komma och jag älskar den där -Jag kan göra och klara precis vad jag vill attityden!
Grattis Amanda och alla andra till studenten!



Etiketter: , ,

onsdag, juni 08, 2011

Smuttat på nattvarden?

Har varit på konferens idag på Ersta. Tror att dom på tilltuggsfabriken smuttat på goda vinet innan dom skrev skylten till vårt rum!


Etiketter: , , ,

måndag, juni 06, 2011

Grillning X 2!

Efter att vi badat och stekt oss vid Hellas hela dagen avslutade vi dagen med en grym grillning här hemma Klippan!

Etiketter: , , , ,

Du gamla du fria!

Har startat detta nationaldagsfirande på bästa sätt med att löpa 5,2 kilometer med lite Sator & Sixx: A.M. i lurarna. Kommer nog fortsätta firandet med ett bad i solen tror jag. Resten av fjanteriet överlåter jag till alla andra som har behov av det.
Den här dåren fotade Petra i Gamla Stan i helgen!

Etiketter: , ,

Världens tuffaste!

Igår var Petra och jag köpte (för tidig födelsedagspresent till mig)världens grymmaste moppe, Honda Zoomer! Shit va rolig den är! Älskar den redan efter ett par mil! Sommarens badsäsong är redan snäppet roligare än alla andra säsonger nu när vi har denna leksak som tar oss till baden! Älskar min Zoomer! Älskar dig Petra för detta!
Nu skall jag grotta ner mig i försäkringsdjungeln!

Etiketter: ,

lördag, juni 04, 2011

Nämdö e fantastiskt!

Har varit ute på Nämdö och hälsat på Annika och Edvin. Vilket fantastiskt väder! Bada i havet var lite väl kallt men i tjärnen var det helt underbart! Biran på Erlands var grymt god och grillningen i natt på stranden mysig som fan! Tråkigt att behöva åka här ifrån! Kanske måste gå ner från däck till baren och trösta mig med ett glas vin!

Etiketter: , ,