söndag, maj 29, 2011

Bakis bio!

Idag var jag, Pepan och Perry och kollade på Baksmällan 2 på bion i Sickla. Den var jävligt rolig! Grabbig som fan men det funkar ändå på något konstigt sätt. Skrattade som en dåre trots att det är samma film som ettan, dom har i stort sett bara flyttat fyllekalaset till Bangkok. Barnsligt roligt att tokskratta och vräka i sig popcorn! Att jag Dessutom gillar SF i Sickla jättemycket gör ju inte hela upplevelsen sämre.



Etiketter: , ,

White Metal

Så jävla hårt att till och med Stryper framstår som töntar! (Hahahahaha)




Etiketter: , , ,

lördag, maj 28, 2011

Hade inte förväntat mig mycket!

Men ändå hade jag förväntat mig jävligt mycket mer än det här! Såg Änglagård - Tredje gången gillt igår. Vilken jävla varmdynga! Fan va dåligt det var! Fattar inte hur Helena Bergström som har skrikit sig blå och gråtit ut överallt hela jävla vintern i försvar för denna film och för sin make kan se sig själv i spegeln nu när alla sitter med facit i hand! Alla recensenter hade ju helt rätt, Änglagård 3 är en riktig skitfilm även om hon försöker basunera ut motsatsen.




Etiketter: ,

fredag, maj 27, 2011

Gubbrock jävlar!

Än kan farbröderna i världens bästa Rock 'N' Roll band AC/DC! Live at River Plate krossar! Fan va bra! Älskar dessa gubbar!

Etiketter: , ,

tisdag, maj 24, 2011

Supermodellen Fisso!

Idag har på en något annorlunda pryl. Hahaha! Jag blev väglurad (Samma castingtjej som fixade Norrlands Guld jobbet åt mig) att gå på en casting hos Stockholmsgruppen . Jävligt märklig situation att plåtas på detta vis men ändå lite egokul! Tror inte det blir något men ändå lite spännande att bli ditskickad för provplåtning.
Paris nästa! Hahahaha!

Etiketter:

Grattis Bob - 70 bast idag!





Etiketter: , ,

måndag, maj 23, 2011

Efter kongressen!

Idag är det måndag! Känner mig lite som en utkramad disktrasa! I helgen har vi på Riksteatern haft kongress på Södra Teatern. Rörelsen har bestämt riktning för kommande fyra år. Gick in på Södran i torsdags och kom ut igår (söndag) vid 17.00. Det har gått jättebra, inte för många galna beslut (hahaha) har tagits tror jag!? Besökarna har varit förtjusta i vårt arrangemang. Söndagsförhandlingarna i plenum gick smärtfritt! Har fått en ny idol i Ingela Thalen! Vilken pondus! Vilken kvinna!
Direkt efter avslutad kongress gick jag ner på Lådans uteservering med Dallas och firade med en pilsner. På kvällen gick jag och Petra och svullade på den fantastiska Sichuan resturangen Peony Peony ligger inte så långt från Gullmarsplan. Har du inte varit där än så måste du göra ett besök. Helt fantastiskt!
Idag är jag ledig efter helgen. Stängt av telefonen!
Var tidigare ner till Stureplan/Östermalm och åt en god lunch på Ett litet hak. Efteråt kollade jag in H&M ägda klädaffären COS som äntligen öppnat även i Sverige. Ligger i Armanis gamla lokaler på Biblioteksgatan! Helt ok, en hel del ganska snygga kläder. Orkade inte shoppa loss då det var så jävla mycket folk. Får bli en annan gång.
Nu är jag hemma och skall bara spela Rockstars nya lir La Noire (som jag lyckades smita iväg en sväng i lördags och köpa) resten av dagen!
I fredags hann jag också smita iväg några minuter. Träffande ett underbart fylle gäng på Snaps uteservering bestående av Klubban och Mattias (Takida) och Bollnäs-Martin (Bandit). Fy fan va jag tyckte synd om mig själv då när jag var tvungen att gå tillbaka och jobba. Fast dagen efter var jag glad då jag hörde kvällen slutat i total kaos! Hahaha! Dom kan pojkarna även utan mig! Hahaha!

Etiketter: ,

Inte så rent spel

Sett rullen Fair Game. Jävligt svag för denna typ av konspirationsthriller! Att den dessutom bygger på verkliga händelser i och med att USA gick ut i krig mot Irak gör ju inte saken sämre. En riktigt bra ligga hemma och vara sjuk å kolla film rulle!


Etiketter: ,

torsdag, maj 19, 2011

Cheeseburger in der Doze! Mums!

Vad sägs om en Cheeseburger in der Dose? För bara € 3,95 kan du få denna fina burgare direkt hem till brevlådan. Den innehåller bara 257 kcal och 12,6% fett. Och när du plockar upp den ur burken så ser den alldeles säkert ut precis som på bilden... Fy va vidrigt!

Etiketter: ,

tisdag, maj 17, 2011

TugGA GA GA GA!

I morse på Slussen fick man ett ex av Metro där Lady GaGa gästspelar som redaktör. Spännande drag! Till tidningen fick man även Läckerols nya tuggummi Forest Berry Mix. Mums! Helt ok T-bane resa till jobbet!

Etiketter: , , ,

måndag, maj 16, 2011

Foo Tastiskt!

Har precis kollat in Foo Fighters dokumentären Back And Forth. Svinbra! Kolla in den direkt när den släpps annars är du dum i hövve!. Kommer digitalt på iTunes 7 juni och på DVD & Blu-Ray den 12 juni.

Etiketter: , , ,

Ylva rutar till!

Ylva gör sig rolig på min bekostnad! Hahahah!

Etiketter:

söndag, maj 15, 2011

Förnedring!

Finska Sisu knäckte oss totalt!
Blef vi rätta dom stikka knifen i oss eller va fan hände?

Etiketter: , ,

Äntligen lördag!

Mamma och Lars har varit här i helgen. Jätteroligt!
I fredags myste vi först hemma hos Elisa och kollade bilder från när Johan och Elisa var i Brasilien. Vi sköljde ner tittandet med några caipirinhas. Vi avslutade kvällen med en kononmiddag på Hjördis.
Lördagen bjöd ju på helt fantastiskt väder. Vi knallade stan hela dagen med endast ett par planerade besök på Löplabbet och på NK. När det var avklarat så fikade vi i Kungsträdgården, drack rosé på Hotell Skeppsholmen och Lydmar. Efter rosé och titt på Skeppsholmsbåtar gick vi till B.A.R och frossade! Underbart ställe! Fantastisk mat och dryck. Avslutade kvällen med drinkar på Rival. Härlig lördag i El-Stokholmo!
KUNGSANFIKA:

HOTELL SKEPPSHOLMEN:

MAT SVULLNING PÅ B.A.R:
































GODSAKER PÅ RIVAL:

Sen gick vi hem och såg slutet på omröstningen i Eurovisionen. Synd att inte Irland gick bättre. Den enda låt som var lite rolig.
Kul för Eric Saade att det gick bra. Tycker det trots att jag har otroligt svårt för den dryga och uppblåsta lilla pojken!

Etiketter: , , ,

onsdag, maj 11, 2011

Onsdagsboule!


En sväng på Boule & Berså. Deras nya birablandning är underbar!





Etiketter: , ,

måndag, maj 09, 2011

Du är vad du äter!

Om det stämmer är jag tråkig nog en vit sparris!


Etiketter:

söndag, maj 08, 2011

Sköna söndag!

Vilket kanonväder!
Har varit i stan och träffat Snyggot som e här och hälsar på från Berlin. Kutat fem kilometer! Ätit hemmagjord pizza, skall nu kolla på Mästarnas Mästare och sen klämma en rulle!

Etiketter: ,

Lördag!

Började dagen med att gå till Zinkens IP och kolla på Adam när han lirade boll med Djurgårdens P-98. Adam och killarna vann med 8-2!

Rättstavning nära Tekniska Högskolan.




















Petter, Petra och jag käkar lunch vid Balettakademin.

Några bira och häng i Vasaparken


Ostrofrossa på Wasahof! Massa mys med ostron, bira och vin. Mårten lyckades ta över pianot från operagänget som underhöll. Succé!





Röven fram! Tack och god natt!

Etiketter: , ,

torsdag, maj 05, 2011

Holy Ghost!

Holy shit va jävla bra Holy Ghost! platta är! Blivit mycket musik nu i dagarna. Älskar detta!

Holy Ghost! - Wait & See from DFA Records on Vimeo.

Etiketter: , ,

onsdag, maj 04, 2011

Helt jävla fantastisk platta!

Igår var det The Kills nya platta som fick mig i spinn! Idag är det Yuck och deras självbetittlade platta Yuck som får mig i extas! Satan i gatans jävla helvete, va bra skivjävel detta är! Love it! Indie-Pop/Punk/Rock av bästa sort. Några av medlemmarna lirade tidigare i (enligt mig ganska mediokra) Cajun Dance Party.
Shit va bra detta är!

Etiketter: , , ,

tisdag, maj 03, 2011

Super platta!

The Kills nya platta Blood Pressures är så jävla bra! Bäst just nu!


Etiketter: , ,

måndag, maj 02, 2011

Skivshopping på lunchen!

Köpte några plattor idag igen av samma kille på jobbet som jag köpte ett gäng begagnade av för någon vecka sedan.

Idag blev det:
Roxy Music - Avalon
Primal Scream - Screamadelica
Johnny Cash - American III: Solitary Man
Curtis - The Very Best Of Curtis Mayfield
Café De Paris - 50 Grand Succes Francais

Etiketter: ,

söndag, maj 01, 2011

Black Swan

Idag på arbetarnas dag efter alla demonstrationer gick Petra å jag och såg fantastiska Nathalie Portman i lika fantastiska Black Swan. Grymt bra rulle! Den har nästan hyllats sönder och samman men jag tycker verkligen att den höll! Vi var och såg filmen på vackra Skandia Biografen. Länge sedan jag var i dessa vackra lokaler. Har ni inte sett filmen ännu så gört! Filmkonst på hög nivå!


Etiketter: ,

En av dom roligaste bilderna ever!

Kanske barnsligt av mig men jag tycker att detta ser så fruktansvärt roligt ut!



Kan bli fantastisk!

Etiketter: ,