lördag, oktober 31, 2009

Väggen från helvetet!

Har precis borrat och hängt upp en spegel som vi hittat på en riktigt bra affär på Wollmar Yxkullsgatan. Spegeln vägde svinmycket så jag fick borra och plugga grovt och ordentligt. Hade glömt att vi har väggar av en blandning av typ granit och stål. Fy fan va jag fick slita för ett ynka hål. Men nu sitter skiten på plats. Borde stå pall för ett atomkrig.

Etiketter:

torsdag, oktober 29, 2009

Survivor man!

Han lär dig allt du behöver veta i naturen med sina visdomsord! Hahaha!

Etiketter:

Hej då Bajen, hej då Henke!

Det var roligt så länge det varade!
Välkommen Bajen upp till IP (Norrporten Arena) i Sundsvall och få stryk av Giffarna.

Etiketter:

måndag, oktober 26, 2009

Höst i förorten

Nu har hösten kommit till Hallunda. (Lite senare än övriga Sverige)




Utanför jobbet

Gångtunneln





















På väg mot Norsborg

Etiketter: ,

Tummen UP!

Igår var vi iväg och kollade på Pixars nya helt fantastiska film UP. Otroligt bra! Helt underbart att en animerad film kan få det att klumpa sig i halsen så att tårarna är på väg och samtidigt framkalla många många skratt. Klart en av årets bästa filmer. Gå och se!

Etiketter:

fredag, oktober 23, 2009

Grym lunch!

Har precis avnjutit en riktigt bra lunch på nya kolgrillen här vid jobbet. Åt helstekt lamm. Grymt gott!

Etiketter:

Grattis Stockholm!

Nu är vi över 2 miljoner människor här!

Nu till en helt annan sak, åkte buss 401 nu på morgonen med den trevligaste föraren på länge. Fan va lite det behövs för att det skall bli en riktigt bra start på dagen.

Etiketter: ,

onsdag, oktober 21, 2009

Ont i ryggen!

Igår hjälpte jag Enerlöv att flytta. En av dom lättare flyttarna, bra ordnat, mycket folk och massor av bira. Men jag är trots allt ändå jävligt seg i kroppen och har lätt ont i ryggen. Är det så att man håller på att bli gammal och benskör!? Det var en riktigt bra ny lya han flyttade till den där Anders. Årsta är grymt!

Etiketter:

måndag, oktober 19, 2009

Grattis Grabben!

Grattis på födelsedagen Stefan!

Etiketter: ,

söndag, oktober 18, 2009

Bröllopsfotografen

Igår var vi och kollade in filmen Bröllopsfotografen av Ulf Malmros. Jättebra film där Kjelle Bergqvist är helt lysande i en av birollerna. Som vanligt i Malmros rullar kryllar det av fantastiska, härliga, skruvade birollsfigurer. Det är något speciellt som händer när Malmros och Bergkvist jobbar ihop. Vill man ha en bra upplevelse är detta en skön film som är klart sevärd.
Robin bor i Molkom, en liten bruksort i Värmland där alla känner alla, för ALLA jobbar på pappersbruket – som tyvärr stinker fis, men det tänker ingen på, för så har det alltid varit. Här är TV:n Gud och onsdagar heliga – eftersom det är då som videobutiken får in nya filmer. När Robin plötsligt får sparken från pappersbruket bestämmer han sig för att försörja sig på sin stora hobby – fotografering. Robin blir nu bröllopsfotograf och råkar hamna på ett överklassbröllop i Stockholm där han blir kär i Astrid. Han förlorar sig i den nya världen och skäms för sin lantliga uppväxt. Robin ändrar dialekten och ljuger om sin bakgrund men sanningen hinner snart ikapp honom.


Etiketter:

torsdag, oktober 15, 2009

Zombie Walk

I helgen som gick var det Zombie Walk här i stan.
Var så klart iväg och kollade på detta allt annat än döda spektakel.
Hur jävla skönt som helst. Det var samling vid Observatorielunden och sen marscherade alla levande döda genom stan upp mot Söder, längs Drottninggatan och genom Gamla Stan.

Fantastiskt roligt att se vuxna leka. Detta var en helt galen eftermiddag. Jag fotade som en galning. Så håll till godo med lite bilder. Det var ju så otroligt mång som hade så coola munderingar. Hela grejjen var som en blodig variant av Prideparaden eller 1 Maj tåget.

Etiketter: ,

onsdag, oktober 14, 2009

Not a packet full of sunshine!

Fick idag några gratis testpaket Juicy Fruit-Melon.
Melon! Juicy Fruit skall smaka Juicy Fruit. (Vad det nu är för smak!?)
Melonsmak på tuggummi, godis m.m. är inte gott. Smakar alltid så jäkla plastigt och artificiellt! Äckligt. Dessutom skall Juicy Fruit vara platta och långa som man viker ihop i munnen. Inte i form av helt vanliga tuggummibitar.
Juicy Fruit med melonsmak är kanske inte det största världsproblemet just nu. Men detta var fan ett riktigt bottennapp












Så här skall det vara! Så det så!

Etiketter:

måndag, oktober 12, 2009

Underbart att göra folk lyckliga!

Fixade två gratisplåtar till min kollega Mats och hans Green Day tokiga 13 åriga dotter Elsa till gårdagens gig i Globen. Succé!! Underbart! Fan vad skönt det är att få vara med och ge en ung människa ett sådant totalt lyckorus!

Etiketter:

lördag, oktober 10, 2009

Tävling i falsksång!?

Kollade Idol igår. Snackas om bästa året! Vilket otroligt skitsnack. Skämmskudden var tvungen att åka fram vid flera tillfällen. Det finns så klart ett par guldkorn även i denna mesiga smörja. (Hon heter Tove) Men då får dom fan ta sig i kragen ordentligt. Igår var det så många som var så otroligt sura att jag nästan höll på att dö. Undrar hur bra dom som framstår som bra egentligen är? För hur svår kan det vara att verka duktig i detta falsksjungande och könlösa sällskap.
Och helt seriöst hur jävla kul och spännande är duktigt!?

Är detta det bästa dom kunde skrapa fram i år? Otroligt!
Finns det någon/något som skulle kunna stoppa Tove från att ta hem det hela!? Tror inte det.

Etiketter: ,

Lördags lunch mums!

Vitabönor, bacon, köttbullar, stekt egg, rostat bröd och en folkepudas! Gott som fan!

onsdag, oktober 07, 2009

Kan det va svinet?

Har feber och ont i kroppen, lederna och huvudet. Snorig och jävlig! Är det svinet som tagit mig eller är det något annat!?

Etiketter:

lördag, oktober 03, 2009

Häpen, brydd och glad!

Helt otroligt! Kiss nya platta Sonic Boom är riktigt bra! Ja ni läste rätt riktigt bra! Jag är helt chockad! På med sminket och bli tio år igen! 70-tals Kiss!

Etiketter:

Grattis Bäret!

Stort grattis på födelsedagen Märit!

Etiketter: ,

fredag, oktober 02, 2009

Vad säljer dom här!?


Etiketter:

Releasefest nu på lördag

The Fourtune Tellers släpper äntligen sin nya EP!




















Blir nog en jävligt kul kväll!

Etiketter: