torsdag, augusti 27, 2009

Fredagen den 13:e vilken gång i ordningen!?

Nya Fredagen den 13:e skall vara någon typ av remake, innehåller inslag från några av dom tidiga rullarna i serien. Hade inte på något vis väntat mig ett mästerverk, men detta var fan inte bra.

Etiketter:

tisdag, augusti 25, 2009

Inglourious Basterds

I söndags såg jag å Pepan kanonfilmen Inglourious Basterds. Kan bara konstatera att Tarantion är ett geni!

Etiketter:

söndag, augusti 23, 2009

Matfestival & Cocaine Cowboys

I lördags var vi på den genomtrevliga matfestivalen Smaklust i Tantolunden. Riktigt härlig tillställning. Mat å dryck från hela Sverigen Åt och drack, hängde med kompisar och hade det riktigt bra. Köpte dock på oss lite för mycket godsaker kanske.
Har även i helgen kollat på dom utmärkta dokumentärfilmerna Cocaine Cowboys 1 & 2. Kanon! Klart värd att se!

Etiketter: ,

torsdag, augusti 20, 2009

Ibland vet man inte vad man skall säga!

Sjukt klipp på många vis! Kolla hela!

Etiketter:

lördag, augusti 15, 2009

Midnattsloppet

Konstig känsla! Här står man å röker och super och tittar på folk som springer och undrar vem som e knäppast och vem som har det bäst dom som plågar sig själv eller den som sabbar sig själv!? Hahaha! Just nu tycker jag att det e jag som e vinnaren men jag kan ha fel! Hahaha!

Etiketter: ,

Kvalité!

Ute på Saltarö å grillar, badar, dricker gott å har det så jävla bra!

Etiketter:

torsdag, augusti 13, 2009

Lunch på Djurgården

Jag kör stekt strömning med mos och en starkepudas. Gott som fan! Moset är fantastiskt!

Etiketter:

tisdag, augusti 11, 2009

Linje 123 kapad

Skaplig actionrulle! Jävligt snygga New York bilder.

Etiketter:

måndag, augusti 10, 2009

Sudoku & vin

Också ett ganska bra sätt att fördriva tiden på på ett tåg.

Etiketter:

söndag, augusti 09, 2009

Snyggast!

Känns som om jag sett tusentals konserter men frågan om inte detta är den snyggaste! Go Madonna!

Etiketter:

lördag, augusti 08, 2009

Tåg = försening!

SJ har gjort det igen. Sitter utanför Alingsås över en timme försenad. Skit å piss!

Etiketter:

fredag, augusti 07, 2009

Madonna here we come!

På väg till Göteborg. Skall kolla Madonna och hänga runt några dagar. Skall bli riktigt roligt!

Etiketter: , ,

torsdag, augusti 06, 2009

Sol & lime

Hoppas du blir lite avis! Sommardricka!

Etiketter:

Sirqus Alfon gjorde det igen!

Shit va folk det var igår kväll när Sirqus Alfon lirade på Parkteatern i Vita Bergen. Succé! Flera tusen pers. Missade du dom igår? Missa inte chansen att se dom ikväll. Sista giget i Vitan innan dom drar iväg till Skottland för 30 spelningar.

Etiketter: , ,

onsdag, augusti 05, 2009

Pepan på Fjäderholmarna

Mysigt!

tisdag, augusti 04, 2009

Coolaste katten på hjul!

Såg filmen Rising Son: The Legend of Skateboarder Christian Hosoi om rockstjärne skateboard proffset Christian Hosoi. Kanonrulle. Inte riktigt lika bra som dokumentären om Dogtown and Z-Boys (alltså inte spelfilmen Lords Of Dogtown). Se den om du gillar ett riktigt spännande levnadsöde och klassisk oldschool skateboard. Fan va tuff han var och vilken mes Tony Hawk var! Det var bättre förr!
Kolla in en snutt här: http://www.youtube.com/watch?v=UFuziI-O2yM

Etiketter:

måndag, augusti 03, 2009

Vattenparasiter

Har legat i badet hela dagen (Kanonväder) och nu är vi på väg till brorsan för att äta andra hårda vattendjur. Kräftor! Skaldjurstokig!

Etiketter: , ,

söndag, augusti 02, 2009

Bad & Stockholmsutsikt

Idag har vi legat och slappat och badat vid Långsjön i Nacka. I kväll har vi suttit å käkat på Skinnarviksberget (så jävla vackert med utsikten ut över hela Stockholm). Vi avslutade kvällen med några glas vin på takterassen på Sjöfartshotellet. (Även här en helt fantastisk Stockholmsvy)

Etiketter:

Hårda biografier

Sommar och biografier har alltid passat mig som handsken. Älskar att ligga och slöa på stranden, balkongen, sängen eller soffan med en bok på sommaren och då gärna en biografi. Nu har jag precis klämt White Line Feever om Motorheads Lemmy Kilmister och Hårdaste Mannen i Showbiz om porrlegenden Ron Jeremy.
White Line Fever:
Att Lemmy är en legend och en av världens coolaste snubbar är det ingen tvekan om. I denna bok får man följa Lemmys liv från födseln i Stoke, England till nu. Det är så klart massor av droger, sprit, brudar olika rockband, resor, lycka och misslyckanden. En riktigt rolig och bra bok men den kommer tyvärr inte upp i The Dirt (Motley Crue) klass men jag tycker det är riktigt kul och spännande läsning.
Jag har haft förmånen att jobba med Lemmy och Motorhead ett tag och tillbringat (tror det var) 10 dygn med dom i en turnebuss runt i Sverige och lärt ialla fall lite känna mannen, myten, legenden. Om jag är färjad av detta kan jag inte svara på men jag tycker att detta är en bra bok.

Ron Jeremy - Hårdaste Mannen i Showbiz:
Om Lemmy är en legend i rockvärlden så är Ron Jeremy hans motsvarighet i porrvärlden. Alla som har kollat porr någon gång har antagligen sett Ron som påsättare eller en film filmad av honom eller där han på något vis är involverad. Detta är en bok som ger en insikt i en värld som man inte har så stor koll på, människorna, drömmarna, tankarna, glädjen, sorgerna och givetvis misären. Man får följa Ron som barn fram till nu. Hans jakt på att bli accepterad som skådespelare och inte en snubbe med en enorm kuk. (Tror inte han fattar själv att han valt fel yrke) En spännande, rolig, tragisk bok. Nu när den är avklarad kan jag inte annat än tycka lite synd om Ron Jeremy. Han verkar stolt och nöjd över sitt liv men hela tiden kan man förstå att han vill något annat och mer men har fattat att han kanske bara är en fet man med stor kuk vilket känns tragiskt.

Etiketter:

lördag, augusti 01, 2009

Grön skön kväll!

Har varit på Grönan i kväll och haft riktigt kul tillsammans med Petra, Bowe, Vippen och Madde. Men det där satans Sommarkrysset som Fyran spelar in där är ett jävla urtråkigt spektakel.

Etiketter: ,