torsdag, april 30, 2009

Coola grabbar som desperat behöver en tjej!

Vet inte riktigt hur man ska beskriva detta med ord på bästa sätt.
Men här kan ni se ett gäng unga killar som spelat in en film när de själva luftjuckar till en mysig rnb-låt. Antagligen har de spelat in filmen för att försöka impa på tjejer och göra de sugna. "Är du den där killen som luftjuckar på Youtube?" Hahahaha!!

Etiketter:

onsdag, april 29, 2009

Könspasta för munnen!

Igår inhandlade Petra dessa fina knäppa produkter Kukident och Fittydent! Tyskar e inte som alla andra!!
Tandvårdsprodukter för tandproteser m.m. Underbart att Kukidents slogan är: "Sicherheit ist ein gutes Gefühl" (= säkerhet är en skön känsla).


Etiketter:

tisdag, april 28, 2009

Farfar bjuder till

Ikväll skall jag iväg på ett bjudjippo på stans bästa affär. Grandpa
Dom bjuder på lite bira å tilltugg samt underhållning. Det bästa är att dom har affären stängd och bra rabatter så att man kan gå omkring i lungn och ro med en öl i handen och handla loss på snygga kläder till bra priser! Grymt!

Etiketter: ,

Fest på Grönan

I lördags öppnade det på Gröna Lund.
Var bjuden på premiären. Gamla ingången var öppnad och röda mattan framme. Jätte kul dag. Kanonväder! Trevligt att bli bjuden på allt. Åkband, mat, dricka, 5-kamp, massor av glass och allt man kan tänka sig göra eller stoppa i munnen på ett nöjesfält. Gick bara omkring i solen, morsade på folk och garvade. Blev en del rosé i värmen.
Deras ny attraktion Insane är verkligen precis vad namnet säger!

Etiketter: ,

måndag, april 27, 2009

Hemma igen utan fisk!

Hemma igen efter två dagars fiske utan fisk i Älvkarleby. Har varit så jävla skönt! 22 grader varmt idag!

Vilket påhitt!

Tubflugor!? Vet fan inte om det är the shit som alla säger!? Det e iallafall e helt fantastisk dag i solen vid vattnet!

söndag, april 26, 2009

Stugmys!

Sitter på altanen på stugan vi hyrt. Sjukt skönt! Blomman brassar mat, jag å Jonas tar en öl å snackar skit. Fan va slut man blir av att vara ute en hel dag. Men så otroligt skönt det är! Underbart! Imorgon då blir det fisk! Öring i mängder ska upp ur ån!

Ingen öring i magen

Men det är även gott med falken!

Ännu inte en fisk!

Tur att vi tog med oss korv för skulle vi litat på fisket hade vi varit hungriga som fan nu! Hahaha!

Lunch

Fint väder! Ännu ingen fisk i Älvkarleby! Skönt som fan!

fredag, april 24, 2009

Riksteatern på Arvikafestivalen

Sitter just nu och planerar Riksteaterns medverkan på vår scen Jamobilen och det runt om kring på Arvikafestivalen! Vissa dagar e roligare att jobba en andra. Grymt! Kom dit i sommar, det kommer bli kanon!

Etiketter:

onsdag, april 22, 2009

Dagens låt

The Ting Tings - Keep Your Head

Etiketter:

Hårda som fan!


Etiketter:

måndag, april 20, 2009

Aj som fan!

Var till Chrilles nya studio å fyllde på med lite bläck och färg i huden. Shit i helvete vad ont det gjorde. Brukar inte bekomma mig så farligt men detta var fördjävligt! Fylla armbågen totalt e fan ingen hit. Tunn hud å massor av ben = ont så in i helvete!

söndag, april 19, 2009

Skivbutikens dag

Igår var det skivbutikernas dag. Bra ide som fan! Tråkigt dock att det fan knappt finns några skivbutiker kvar att besöka.
Riktigt ironiskt att Piratpartiet samma dag lyckades ansluta över fem tusen nya medlemmar. Den kanske bästa av dom kvarvarande skivbutikerna Pet Sounds hade stort kalas i butiken på Skånegatan. Artistframträdanden varje halvtimme. 11:00 Florence Valentin12:00 Sulo & Plura13:00 Anna Järvinen14:00 Sad Day For Puppets14:30 Lars Bygdén15:00 The Late Call15:30 Fatboy16:00 John ME16:30 Martin Stensö (Fint Tillsammans)17:30 Sofia Karlsson

Köpte världensbästa Lars Bygdéns ny platta Famely Feelings. Plattan releasas egentligen den 29 april! Köp! Köp! Köp!
Innhandlade även Moneybrothers skiva Real Control.

Lite bilder på Lars Bygden från Pet Sound:



Etiketter: ,

lördag, april 18, 2009

Kurs och bartömning = bra kombo!

Igår var jag på en inspirerande kurs i marknadskomunikation som jobbet ordnat på Södra Teatern. Jättespännande! På kvällen var vi och åt på Södra Bar och det blev brakfest med massor folk å Psychic Stunts lirade och det bästa av allt. Bartömmning! Alla barer på Södran skulle rensas. Kanondag och kväll!

Etiketter: ,

torsdag, april 16, 2009

Gasa, krocka, boosta!!

Kanske inte världens bästa bilspel men förbannat kul i multiplayer. Shit va kul det var igårkväll på Liven. FlatOut - Ultimate Carnage

Etiketter:

tisdag, april 14, 2009

Samurai Vampire Bikers from Hell

Har hittat en galning som heter Scott Shaw som gör fan allt!
Film, skivor, böcker och är dessutom någon självutnämnd zen guru. Ni måste kolla in hans hemsida. Hahaha! Vilken kreativ galning! Hahaha!
Jag blir mest impad av alla hans skitfilmer där han dessutom spelar huvudrollen själv. (Helt otroligt)

Så här beskrivs filmen Rollergator:
Meet a rap'n purple baby alligator - fighting to escape the clutches of a scheming carnival owner who sends a skateboarding ninja to capture him. Will the gator's friends, two rollerblading teenage girls and a wacky Swamp Farmer arrive in time to save him?

Några andra sköna titlar är: (Finns hur många som helst)
Samurai Vampire Bikers from Hell
The Rock n' Roll Cops

Samurai Johnny Frankenstein
Blood on the Guitar

Toad Warrior
The Fate Bothers in Kill Kill Overkill

Klipp från några av hans filmer: (Se och njut. Snubben är ett geni)
The Roller Blade Seven
http://www.youtube.com/watch?v=YJtC4SMUWE8
Samurai Vampire Bikers from Hell
http://www.youtube.com/watch?v=sBCULYjPk3M
The Rock n' Roll Cops
http://www.youtube.com/watch?v=KUKcuSikhn0

Blir riktigt sugen att beställa några filmer!!

Etiketter: ,

- Nu skapar vi rockhistoria!

Lite tungt å börja jobba igen efter påsk.
Hade en helt grym helg uppe i Ånge i påsk. Kanonväder!
Jag, Petra och Jojjet tog Ybuss upp på torsdag. (Varför är det nästan bara idioter på dessa bussar?) Det var faktiskt en ganska trevlig bussresa där vi garvade å drack dom överaskningarna vi hade med till varandra. (Vin, Jäger, Whiskey)
Framme i Ånge gjorde vi inte så mycket mer på torsdagen än åt, drack å slappade.

Långfredagen:
Shit vilken grym dag och natt. Vi han med att knalla runt i Ånge och fika, sätta upp afficher och träffa en hel del dårar. Senare vart det grillning, öl, skoteråkning och musik på Ångesjön. Grymt kul och mysigt. Hatar dock när vissa på fyllan skall köra skoter över öppet vatten och försöka impa. Inte ett dugg tufft bara idiotiskt. Senare fick vi med Ormen hem på en bra middag. Sen bar det av till Nuclear Pussys replokal. Fan va kul!!! Dricka sprit å lira musik är så jävla bra kombo. Bildade en supergrupp (Hahahaha!) med Krille, Danne, Snejken, Jojjet och jag. Eller som Krille sa - Nu skapar vi rockhistoria! Hahaha! Grymt!
Efter replokalen bar det av till Peppe på fest innan det stora sjöslaget på Mittis där Mindbuzz lirade och bjöd till på efterfest på hotellrummet.

Påskafton:
Bakis. Edlund kom på besök. Jävligt kul! Åt en äcklig burgare på Söderins och sen åkte vi hem till Jejje och Mikkis på ostbricka och Whiskey. Svintrevligt.

Riktigt grym helg. Fösrsta gången på jävligt länge jag ville vara kvar i Ånge längre. Brukar vara kul att åka dit men jag brukar direkt nästan vilja åka tillbaka till Stockholm. Men denna gång var det precis tvärtom, skulle kunnat stanna mycket mycket längre.
Några minus med helgen var att jag inte fick tag i Källström tyvärr, inte han åka och kolla på Robbans nya kåk och att jag inte han åka å pimpla i Lages eller Drivets stuga. Men man kan inte få allt tyvärr på bara några dagar.
Bonusroligt i påsk var att detta publicerades på Youtube:


Etiketter: , ,

tisdag, april 07, 2009

Daddy (Not So) Cool

Hahahaha!!! Detta e helt sjukt på alla sätt!

Etiketter: ,

måndag, april 06, 2009

Årets första!

Första grillningen för året! Grymt! Har avverkat en del pilsner på lite olika uteserveringar i kanonvädret som varit i veckan och helgen men ännu inte hunnit med någon grillkväll förrän nu! Så jävla härligt! Älskar våren!

Etiketter: