fredag, oktober 10, 2008

Fisso for president!!

Fisso for president! Snart är jag kanske där!
Kolla in kampanjen i USA för att få mig till ny president i landet.
Reportage från Channel 3 News:
http://www.tsgnet.com/pres.php?id=46832&altf=Gjttp&altl=Ojmttpo

Etiketter:

torsdag, oktober 09, 2008

DEN STORA SÖMNEN på Judys fredag 2008-10-10!

Svenska Musik Klubben kör klubb på Judy´s imorgon fredag!
Kom dit å kolla in Den Stora Sömnen!!!
Så här skriver dom om kvällen:
Fredag 10 Oktober är dags för vår nya Barklubb igen. Premiären blev en succé och vi trivs utmärkt i Ugglans gamla lokaler. Denna kväll bjuder vi på 3 liveband, dj's & en bar.
Vi kommer gräva djupt i skivbackarna och bjuda på popens b-sidor för att få det perfekta barhänget och kvällens line-up är den bästa vi haft på länge.
DEN STORA SÖMNEN
Ett av Sveriges mest lovande band är just nu aktuella med sitt debutalbum (Oktober/November). Denna punkinfluerade popgrupp har sina rötter i Ånge men bor numera i Stockholm. Den Stora Sömnen är först och främst Stefan Randström och Johan Nilsson, några fler medlemmar har kommit och gått - men det är de som är kärnan. Det har hänt mycket kring bandet i vår/sommar, bl.a. har de har turnerat med Familjen, support åt Buzzcocks på Way out West och de har haft besök av skådespelaren Thorsten Flinck i studion som har läst in deras texter till en extra-cd.
Sagt om Den Stora Sömnen:
"..texter skrivna med ett hjärta större än Thåströms levererar Sömnen det mest äkta Sverige avlat fram på länge! Olycklig kärlek, droger, längtan, saknad, sprit, småstadstristess, självmord, hat mot överheten. Kan du ej referera till Stefans texter kan du helt enkelt sluta lyssna på rocknroll o dra på nån discoplatta istället, för då har du fan inte känt nåt som är äkta nån gång...." från klubben Showdowns hemsida.
THE EARLY DAYS
Shoegaze med influenser från 90-talets psykedelia och med avstamp i 60-talets garage-psykedelia. Bandet bildades sommaren 2007 då P.A. Blomqvist och Eric Undéhn började skriva låtar ihop.
ÖRNSBERG
Örnsberg är namnet på Johan Ragnarssons musikaliska projekt. Musiken rör sig inom en samplings- och gitarrbaserad popgenre som må ha haft en lång rad företrädare i det här landet de senaste åren, men som i Ragnarssons händer ändå känns intressant och samtida på ett bra sätt.
FREDAG 10 OKTOBER
SVENSKA MUSIKKLUBBEN hos Judy's
LIVE: DEN STORA SÖMNEN + THE EARLY DAYS + ÖRNSBERG
DJS: SVMK
Närkesgatan 6. Bredvid Roxy, gamla Uggla
50 pix,
kl. 19:00 - 01:00
HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!

Etiketter: , ,