fredag, december 21, 2007

Grattis bloggen! 500 inlägg!

500 inlägg senare och bloggen lever fortfarande!
Grattis bloggen från mig till dig!

Etiketter:

onsdag, december 19, 2007

Arg pendlare!


Etiketter:

måndag, december 17, 2007

Gott tillsammans med en folköl

I kväll har jag griljerat en riktigt fin julskinka. Så otroligt gott med ugnsvarm skinka och senap på en hårdmacka tillsammans med en bira. Blev riktigt bra. Kansk lite tidigt att äta skinka redan nu men skit samma.
Nu skall jag mumsa på en macka till!

Etiketter:

Ibland är det bara för jävla jobbigt!

Vaknade inatt 03.15. Drömde någon konstig mardröm. Sen tyckte jag att jag hörde folk överallt. Hahahaha. Hade sovit ca 3 timmar så nu var jag ändå ganska utsövd och klarvaken. Började läsa Stieg Larssons Luftslottet Som Sprängdes. (Jävligt bra bok) Somnade nån gång precis när jag skulle kliva upp. Vaknade trött som ett as. Helt färdig! Fy fan va jobbigt!

Etiketter: ,

söndag, december 16, 2007

Nära himlen och i Södertälje

Igår lördag var jag och Petra till Södertälje och hälsade på hennes gamla jobbarkompis Sparrisen. Riktigt trevligt. Var och käkade på en bra resturang jag ej kommer på namnet på just nu. Hittade en jävligt bra second hand affär nere vid vattnet. Skitbra!!! Shoppade en hel del vinyl!

I fredags var jag och min gamla kollega Leo ut och härjade. Först åt vi en kanonmiddag på Pet Sounds Bar. Jag åt en fantastisk Röding med krabba, jordärtskocka, shiitake och koriander. Efter Pet Sounds gick vi mot Skrapan för att testa nya skybaren Och himlen därtill. Kö något så in i helvete men det gick skapligt fort ändå. Det blev en trevlig sittning där med riktigt bra drinkar och utsikten är ju helt otrolig. Sen fortsatte vi och hoppade runt på stan till runt fyra tiden. Det var en riktigt rolig kväll/natt/morgon!

Etiketter: , , ,

fredag, december 14, 2007

Barcelona here we come!

Har bokat en resa till Barcelona. Fan va skönt! Åker fyra dagar i januari. Grymt! Här skall vi bo.

Etiketter:

torsdag, december 13, 2007

Lucia

Idag har vi som säkert alla andra haft Luciafirande på jobbet. Skillnaden mot alla andra är att vårt firande är lite mysigare! Hahahaha! Tyvärr vann jag inget på lotteriet. Fan! Vi höll till i en av alla teatrar. Fick massor av gott fika och en vacker Lucia med tärnor och en ensam stackars stjärngosse som sjöng för oss.

Etiketter: ,

onsdag, december 05, 2007

Nattlig idioti

I natt vaknade jag 03.45 pissnödig som en häger.
Väl tillbaka i värmen i sängen upptäcker jag av någon konstig anledning att ett nagelband på höger pekfinger var lite fnasigt och löst. Där och då kändes det som en bra sak att göra att försöka dra bort det. Pillade lite så att jag fick ett bra tag. Drog till! Gick som en elektrisk stöt genom kroppen. SMÄRTA!!!! Hade dragit bort massor av hud och lite kött till och med. ONT som FAAAN. Nu var jag totalt klarvaken. Hahahaha! Somnade igen någon gång efter fem.
Om ni vill pilla på något i sängen mitt i natten. Pilla inte på nagelbanden. Välj något trevligare.

Etiketter:

tisdag, december 04, 2007

Fantastisk sushi

Nyöppnade Samba Sushi på Götgatan är helt underbar!
Fantastiskt fin sushi. Gå dit! Ät å njut!!!!

Etiketter: ,

måndag, december 03, 2007

Centrumhets

Kolla in ena killen på keyboard! Snacka om att vilja stå i centrum. Hahahahaha! Även en grym låt!

Etiketter:

söndag, december 02, 2007

Julmarknader och massa skoj

I Fredags var vi en banditliga som var och Bowlade. Sen var vi och levde rövare på O-baren och Pub Anchor. Jävligt rolig kväll!!


Igår var vi på julmarknaden på Street. Blev massa korvar, en god ost, torkat renkött. Petra köpte två blusar och en klänning. På kvällen hade The Fourtune-Tellers releaseparty på Bröderna Olssons.

Idag har vi varit på julmarknad på Stockholms katthem där Miriam brukar jobba (klart mysigt och annorlunda) och på julmarknaden på Konstfack. (Faktiskt lite tråkigare än den brukar vara, kändes som man nästan sett allt förut) Efteråt var vi och käkade Thai på ett bra ställe i Midsommarkransen.
Nu ikväll har vi varit och käkat tårta och kalasat för Edvin som fyller 13 år. Shit tonåring!!
Grattis Edvin! Hipp hipp hurra!!!!!!!

Etiketter: ,