onsdag, augusti 29, 2007

Animerad Fisso

Idag har jag varit och gjort något riktigt skruvat.
Blev tidigare kontaktad och castad till en ny svensk långfilm, har idag varit och blivit fotad och filmad. Det är ju rätt skruvat men det blir riktigt skruvat med tanke på att det är en animerad film för vuxna.
Dom skall göra en liten animerad figur av mig. Hahahaha!!!!

Metropia heter filmen som produceras av Atmo i samarbete med bla. Lars Von Triers Zentropa.

Konstig känsla och stå mot greenscreen och bli fotad. (Kan dom spela in Star Wars så så kan väl jag också bli inspelad så. Hahahaha) Massa olika poser ur massa olika vinklar som sen skall animeras ihop till en figur och till rörelser. Knäppast var det nog med närbilderna på ansiktet. -Gapa, säg AAAA, säg IIIII, ÅÅÅÅ, EEEE, spänn upp ögonen, se ut som en galning, flina stort och bit ihop tänderna, vrid huvudet åt vänster och bit ihop tänderna, säg ÖÖÖ m.m. För att dom skall kunna animera talrörelser och ansiktsuttryck. Skall bli spännande och se hur det blir.
Det var roligt, konstigt å spännande. Fortsättning följer.

Läs lite här om filmen
Så här ser stilen på filmen ut.

Etiketter:

Bästa filmen på länge

Igår var vi och såg This Is England. Bästa filmen jag sett på länge. Fantastiska skådespelare och miljöer. En otroligt fin och samtidigt en otroligt rå och jobbig film. Killen som spelar 12 åriga Shuan är helt fantastisk, det är i och för sig alla skådisarna i sina roller. Läs Svenska Dagbladets recension av filmen. (Mästervärk om England)
GÅ OCH SE!!!!!!!!!!!!!!

Etiketter:

tisdag, augusti 28, 2007

Toaletthumor

Igår kollade jag på animerade rullen Bortspolad (Flushed Away). Skön film! Toaletthumor för hela familjen.

Etiketter:

måndag, augusti 27, 2007

Dagens låt(ar)

The Hives - Tick Tick Boom
The Hellacopters - The Same Lame Story

Etiketter:

söndag, augusti 26, 2007

Kräftor på Möja

I helgen var vi ut till klanen Falls ställe på Möja och käkade kräftor. Så jävla härligt. Fantastisktväder, skönt i vattnet. Riktigt riktigt roligt! Goda kräftor och god sprit. Stefan det lilla svinet vann över mig i femkampen det kan jag inte riktigt smälta. (Hahahaha) Skulle gärna varit kvar längre, det är så härligt i skärgården.

Etiketter:

tisdag, augusti 21, 2007

Varför gör du så här?


Etiketter:

måndag, augusti 20, 2007

Välkommen Sigge

Grattis!
I morse (07:08) fick Robban och Sussi en son och Engla en lillebror.
Välkommen till världen lilla Sigge hoppas vi ses snart!
3940g och 54cm

Etiketter:

Helgen

Fredag:
Efter jobbet var vi flera som åkte in till Götgatan där kvartersfesten Grolsch Block Party arrangerades. (Ölmärket Grolsch och tidningen Vice var arrangörer) Jävligt trevligt. Massa olika band på olika krogar och massor av folk som drällde runt. Så borde varje helg vara på den biten av gatan. När sen kylan slog på lite för mycket drog vi hem till Henke & Jo för påfyllning och påklädning. Sen avslutades det hela på Debaser Medis. Nä förresten nu ljög jag allt avslutades på Grekvagnen på Medborgarplatsen. Tänk att Calamares och Grekisk sallad kan vara så gott klockan fyra på morgonen.

Lördag:
Hela lördagen lekte vi med Herman å Chrille. Knallade runt på stan. Kollade DVD och käkade asiatisk buffé. Herman måste ha slagit något slags ätrekord för 12 åringar. 25 bitar sushi, en tallrik Yakiniku och ris, en tallrik med kycklingspett i jordnötsås och ris, en tallrik soppa, efterätt, en cola och ett glas vatten.

Söndag:
Petra å jag knallade runt på stan, käkade i Kungsan, solade i gräset och gick på världens tuffaste bio på kvällen. (21.15)
Planet Terror. (Robert Rodriguez) Jävligt cool! Synd att vi i Sverige inte fick se Grindhouse som en film utan som två. Del ett Death Proof (Tarantino) och del två Planet Terror. Dock är det två riktiga höjdare för alla som gillar skräpkultur. Snyggt, roligt, coolt, bra musik. Kort och gott tufft som fan. (Tycker ev. att Death Proof var strået vassare av dom två. Se trailer för hela Grindhouse:


Vi har ju också givetvis kollat nmassa Sopranos i helgen.

Etiketter: , , ,

Såpornas såpa del 3

Hahahahahaha!
Del tre av The Bitch Tour! Kanske inte det hetaste avsnittet. (Vad fan handlar det om, vad vill dom, fattar fan ingenting?) Hahahaha! Tror nästan att Gocart-Martin är min favorit i denna del. Inte helt bekväm! Undrar om han tycker dom är totala idioter eller om det är så att han har en del tidningar på kontoret med bilder på Linda naken?
Håll till godo!

Handlingen enligt Bubblare.se: (Handling å handling)
Touren drar vidare till Övik. Linda och Fadde kör Gocart och slirar in på O´Learys tillsammans med Micke Syd och Nicklas Wahlgren.

Etiketter:

fredag, augusti 17, 2007

Hur fan gör han?

Undrar om han knackar Hitler på axeln och säger -Ursäkta Adolf din gamle skojjare men du sitter tyvärr på min plats!?




















Hittade denna bild på min polare Bowes blogg.

Etiketter:

tisdag, augusti 14, 2007

Den stora sömnens nya hits

Äntligen! Äntligen!
Världens coolaste popband Den stora sömnen gjort klart två nya riktiga hits. Vem Vill Va Dig När Man Kan Va Mig och Som På TV. Hittigt som faaaan!
Underbart! (Kjell hoppas du blir lika nöjd som tidigare)
Vill inte va ett hippkid och åka upp till Ånge och dricka latte på konsum.
Gå genast i på deras Myspace och lyssna och njut!

Etiketter: ,

måndag, augusti 13, 2007

Back in business

Fan!
Vissa dagar är tyngre än andra.
Första dagen efter semestern är en typisk sådan dag.

Etiketter:

söndag, augusti 12, 2007

Såpornas såpa del 2

Här kommer del två i såpan The Bitch Tour. Detta avsnitt är om möjligt ännu värre än det första avsnittet. Helt otroligt! Frågan om den nästan inte varit värdigare om Linda Rosing valt att hoppa på den tilltänkta karriären som porrskådis i Berth Miltons/Privates porrfilmer än detta.

Handlingen enligt Bubblare.se: (Helt otroligt! Hahahaha!)
I andra delen av Linda och Faddes roadmovie-såpa är man i Norrköping och Nässjö, badar bubbelpool och festar loss.

Etiketter:

Bland stekare på Djurgården

Idag har vi malt ett par avsnitt Sopranos igen. På eftermiddagen var Lisa med Petra å mig ute på Djurgården och knallade. Vi satt och slappade ett bra tag på Josefina. Fikade och tog en pilsner. Skönt ställe! (Lite stekigt men va fan!) Nu i kväll har vi käkat tacos (tubs) och glor just nu på en gammal Beckrulle på 4:an.

Etiketter:

Skönalördag

Igår var jag, Petra, brorsan å Miriam och Bygdén till Sickla Strand och badade. Låg bland alla skrikande barn och hetsiga föräldrar hela dagen. Nästan lite absurt men det var roligt och riktigt skönt i vattnet. När våra kroppar skrumpnat ihop av allt badande och vi alla drabbats av kraftig tinitus av allt barnskrik knallade vi bort till Göteborg i Sjöstaden och drack ett par goda drinkar. Härligt att sitta på bryggorna och dricka gott. Efter Göteborg gick vi hem till oss för lite mat, drinkar och svettigt tv-spelande. (Lars det svinet var bäst) Senare rullade vi ut på söder och hamnade på Pet Sounds Bar. En riktigt trevlig dag och kväll.

Etiketter: ,

Musselfeber

I torsdags var jag, Petra, Lisa å Magnus och frossade i musslorAkkurat. Moule-Frite är ren kärlek. Så jävla gott!! Kvällen var en riktig hit. Fick så otroligt mycket musslor. Vi beställde fyra olika kastruller. Jag tog en Moules Islay - maltwhisky, bacon och lök. Tror att Lisa var den stora vinnaren. Hennes musslor var så jävla goda, det var i och för sig allas men hennes hade det där lilla lilla extra. Faaan va gott det var. Alla åt så vi höll på och sprängas. Tror att Magnus bara var sekunder från att drabbas av Reflux symtomen.
Tidigare på dagen var Lisa och jag ut till Saltsjöbaden, knallade runt och kollade, badade, åt en god lunch i marinan, åt rödbetsglass och bara mös. Senare åkte vi till Saltsjö-Duvnäs och kollade runt där jag bodde. (Strandpromenaden 3) Helt fantastiskt vilka hus det finns där. Ett sånt otroligt knösområde.

Etiketter: , ,

fredag, augusti 10, 2007

Såpornas såpa!

Ni har väl alla förmodligen redan sett denna nätsåpa The Bitch Tour med Linda Rosing, Fadde och Brinkenstjärna. Kan ändå inte hålla mig från att lägga ut del 1. Ser fram emot del 2. Ha ha ha ha! Det är helt sjukt, tragiskt, farsinerande, pinsamt och roligt. Fy fan, hatar det men kan ändå inte hålla mig från att kolla. Såpan sänds på Bubblare.se.

Handlingen enligt Bubblare.se: (Hahahahahahaha!)
I premiäravsnittet av roadmovie-såpan The Bitch Tour åker Linda och Fadde och deras manager Michael Brinkenstjärna till Harrys i Eskilsktuna.

Etiketter:

onsdag, augusti 08, 2007

3 x Henrik #2

Igår var som jag skrev tidigare Henrik, Henrik och Henrik ute och badade och drack pilsner. På kvällen kollade vi DN Galan, drack sprit, spelade tv-spel, gick på fest och gick på Kvarnen. En riktig toppdag!
Idag tänker jag bara vara bakis å slö hela dagen.

Etiketter: ,

tisdag, augusti 07, 2007

3 x Henrik

Nu skall jag, Borv och Broman (alla Henrik) ut å bada och senare skall vi ut å svina! Grymt!

Etiketter: ,

Skön måndag

Igår knallade jag, Grabben och Snyggot runt och badade. Reimers, Tanto, öl, pizza, lyssnade på Mammas Nya Kille och ännu fler polare slöt upp. Avslutade det hela på Mosebacke. Skön dag! Tycker synd som fan om er alla som har börjat jobba. (Ha ha!)

Etiketter:

söndag, augusti 05, 2007

Älskade Emil

Idag var vi till Flatenbadet igen tillsammans med lite polare. Solade, badade, hoppade hopptorn som dårar, fikade och bara njöt i värmen. (Har bränt flinten som fan)
Kvällen avslutade Petra och jag käkandes sushi i Vita Bergen kollandes på världens bästa Emil Jensen. Blir så otroligt lycklig! Kul med så mycket folk! 4-5000 pers. Tredje gången jag ser föreställningen i sommar. (Har varit med och bokat turnén) Fattar inte riktigt hur han har pallat att cyckla runt på hela turnén denna sommar. Inte nog med att han har trampat över 300 mil det har ju regnat svinet i södra sverige när han har varit ute. En riktig hjälte! (Snart börjar höst/vinter turnén, där reser han inte med cyckel utan med tåg)
Tack Emil du är bäst!

Etiketter: , ,

Stolthet

Igår var det Prideparaden. Vi var givetvis och kollade. Ett riktigt härligt spektakel. Vädret var toppen, alla var glada och det var folk nått så in i helvete både i tåget och längs gatorna.
Se fler bilder här

Etiketter:

lördag, augusti 04, 2007

Sopranos maraton

Igår kväll malde vi fem avsnitt The Sopranos och nu på morgonen ett. Så jävla bra! Är faktiskt glad att jag missade serien när det började och att jag har lyckats hålla mig från att kolla avsnitt mitt i så att jag nu kan börja kolla från början. Kollade klart säsong 1 igår och började på säson 2 idag.
Tack Jojjet för lånet av boxarna!
Ivarsson! -Ja serien är precis lika jävla bra som du sa!!
Nu skall vi ut och kolla Prideparaden.

Etiketter: ,

fredag, augusti 03, 2007

Jippi

Skönt meden dag med lite sämre väder. Tvättar, slappar i soffan och spelar det underbara 360 liret The Darkness.

Etiketter: ,

Robert Wells tog över byn

Idag åkte vi båt ut till Vaxholm. Knallade runt och mös. Åt en sen lunch på Waxholms Hotell. Jag åt en supergod Sill- och strömmingsbuffé med cheddarost och färskpotatis, Petra Västerbottensöverbakad laxfilé med forellromscrème. Supertrevligt och gott! På eftermiddagen märkte vi att Vaxholm invaderades av en massa stofiler som traskade runt på gatorna. Fattade först inte var fan alla kom ifrån och vad det var frågan om, sen visade det sig att Robert Wells skulle köra Rhapsody In Rock på Kastellet. Då var det dax för oss att genast åka hem. (Vidrigt!) Tack och hej Vaxholm för en riktigt mysig dag! Kvällen spenderade vi hos Chrille tittandes på film.

Etiketter:

onsdag, augusti 01, 2007

Ungdomens källa!?

Idag har Petra och jag varit och badat hela dagen vid Sandasjön.
Så jävla härligt ställe. Blir alltid lika glad när man åker dit. Vackert! Di Leva var inte där idag dock och simmade i sin kaftan. Brukar se roligt ut när han gör det och sedan tackar sjön för att han fått vara där. Vi låg och lyssnade på några sommarpratare jag tankat ner till Ipoden. Lundell, Filip & Fredrik, Martin Kellerman och Lars-Åke Willhelmsson. Grabbigt med bara killar!? Ja kanske? Men kul! Skönt att bara ligga å slöa och lyssna.

Etiketter:

Älskade Stockholm

Till och med det annars ganska fula Sergels Torg och området runtomkring är så här på sommaren, uppifrån Stockholms Terrassen med bra musik, värmen och solen, lite öl och rosé inget annat än riktigt riktigt vackert och underbart. Stockholm jag älskar dig!

Etiketter: