måndag, april 30, 2007

Älskar dig!

Igår var vi ut till minneslunden och hälsade på Pyret. Vissa dagar är det riktigt, riktigt tungt och andra dagar är livet ändå så helt jävla ok. Igår på kyrkogården var det riktigt konstigt. Kändes som om jag ville sprängas, ville säga så mycket, fråga så mycket men jag fick inte fram ett ord inte ett ord, bara salta svidande tårar som rann. Massor som ville ut men det tog stopp, och allt kändes bara så otroligt tomt. Tror att det har tagit lite stopp. Jag börjar bli full.
-Om du bara visste Pyret. Tror att du vet. Vet att du vet, men jag kunde bara inte förmå mig att säga allt.

Etiketter:

Kändisar i byn

I fredags ringde Jojjet å berätta att Haga var i stan. (Skulle på kryssning med Takidapojkarna) Han och några polare satt på Kvarnens uteservering på Medis. Snabbt som fan var man på plats. Riktigt kul att träffas. (Petra som alltid varit lite kär i Haga i smyg var tvungen att visa sina känslor för honom genom att köpa en ros) Blev en längre kväll än beräknat men va fan! (Kellys m.m.)
Även mamma var i stan denna helg, hon fick dock vänta till på lördagen, fredagen var ämnad åt Hagamannen. På lördagen shopade morsan givetvis som en tok på dagen. På eftermiddagen åkte vi alla till Lisa å Magnus och bara mös och garvade. På kvällen bjöd mamma oss på en riktigt nice middag på Mississippi In. Trevligt, trevligt!

Etiketter: ,

fredag, april 27, 2007

Aj fan, vilken bra dag!

Igår var jag äntligen iväg och gjorde klart en gammal tattuering som jag ej gjort något åt på ett par år. (Skönt att äntligen få fingrarna ur) Jobbade fram till lunch sen åkte jag in till söder å käkade en silltallrik och drack två bira i solen utomhus. Läste tidningen, drack kaffe med Andreas på Tuppen. Riktigt jävla nice! Sen bar det av till Chrille för köra vassa nålar i ömtålig hud, röka cigg, prata skit och faktiskt plågas lite. Glömt att det faktiskt kan göra riktigt ont på vissa punkter. Med en pulserande och dunkande arm inlindad i gladpack var jag ju nu givetvis värd en bira. Uteserveringarna på Skånegatan drog mig till sig som en hägring i öknen. Han läsa både Nöjesguiden, Groove (Hämtade på Pet Sounds) och få ett par kalla innan Petra och hela högen kom. Vi tog oss en bit mat och så klart lite dryck på Bara Vi.
Skön dag som även gjorde lite ont.

Etiketter:

torsdag, april 26, 2007

Fin present

Igår fick jag ett par grymma 70-tals brillor av en kollega som hittat dom när han städade ur sin mammas lägenhet. Tack som fan!

Etiketter:

onsdag, april 25, 2007

Benknäckargänget i Bandhagen

Igår presenterades det stort fotbollsartisteri i Stockholm, och då menar jag inte 1-0 derbyt på Råsunda, tänker givetvis på 1-1 matchen mellan Mosebacke DFF och Systrarna FC på Bandhagens IP. Matchen hade allt! Stor fotbollskonst presenterades, svetten och kämpaglöden lackade, benpiporna knäcktes och hejjaramsorna och tutorna ljöd mellan huskropparna längs gröna tunnelbanan. 1 -1 speglade tyvärr inte matchen 7 -0 till MDFF hade varit varit mer rättvist. Läs vad tjejerna själva tyckte efter matchen. Det gjorde en storebror otroligt stolt att se Lisa skjuta så ribban var nära att knäckas, stå upp när kvinnor som ångvältar försökte springa omkull henne och framför allt när hon fullföljde sin sena tackling och hon nära på bröt benet på motståndaren och sedan sog sitt röda kort med ett leende (Där fick hon den jävla fittan!)
Tog några bilder med mobilen

Etiketter:

söndag, april 22, 2007

Gitarronani

Igår var Märtan, Miriam och Jojjet över och lirade Guitar Hero. Fan va kul det är att leka Eddie Van Halen!

Etiketter: ,

tisdag, april 17, 2007

Glömt att tacka!

I lördags var vi bjudna till Henke & Johanna Broman på middag. Fantastisk kväll. - Fan va gott det var! Tack!
Petra lyckades konstatera efter en bra diskussion att bananflugor inte är sådana flugor som flyger in i ögonen. (Ha ha ha!)
Se bilder från kvällen här

På söndagen gled vi mest runt i hettan. Lallade på Söder, åt sushi i Björns trädgård, glodde på folk, bara var och njöt, hängde med Edvin, senare avslutade vi det hela på uteserveringen på Mosebacke. Sommar!!

Etiketter: ,

söndag, april 15, 2007

Bilder

Har lagt upp lite fler bilder från när vi var i London i påsk.
Gå in här och kolla:
Bilder

Etiketter:

lördag, april 14, 2007

Bra runda

Afrer..., Rival, Marie Laveau, Folk Operan, Kvarnen, Broder Tuck, Jerusalem Kebab, Taxi, Hemma.
Är inte så drabbad idag som jag kanske borde vara. Måste bero på solen.

Etiketter: ,

fredag, april 13, 2007

Gitarr hjälte

Scream for me Hästholmsvägen!
Igår kväll utgjordes dom gamla rockstjärnedrömmarna av flera timmars Guitar Hero II tillsammans med Bowe.
Sjukt kul. Vardagsrummet var Globen och världen låg för våra fötter. Vi hade till och med vår egen groupie i Petra. Underbaaaart!

Kolla in reklamen för spelet till 360 med Rebell Robban.

Etiketter:

tisdag, april 10, 2007

Shout At The Crüe

Har bokat biljetter till Mötley Crüe på Globen 5 juni.
Känns som att jag genast blev 15 år igen.
Då var Mötley det coolaste som fanns, det kanske dom inte är idag men dom har i alla fall gjort väldens genom tiderna snyggaste skivomslag: Shout At The Devil. Skivan har allt en snygg skiva skall ha! Svart, pentagrammet på omslaget (Tufft) och när man viker upp skivan så står dom där och brinner. Blir inte så mycket tuffare än så. (Ha ha ha!)
Lyssna på plattorna, läs The Dirt, tattuera er, drick en hel del bira och kom dit. Tror det kan bli jävligt kul!

Etiketter:

måndag, april 09, 2007

London i påsk

Har precis kommit tillbaka till Stockholm efter en grym påsk i London. Fan va kallt det var när vi landade på Arlanda.
I London var det försommarvärme. 20 grader och solsken. Gick i kortärmat och satt på uteserveringar hela dagarna.
Det har varirt en riktigt bra tripp, hängt i Covent Garden, Brick Lane och områdena där i kring (Otroligt coola affärer och barer), en del i Soho, (Åt på en riktigt het Thai. Busaba, försökte äta där på lördag men då var det ca 100-150 pers som stod utanför och väntade på bord så det var bara att glömma. Blev ett besök halvtidigt söndag istället. Det var värt mödan att gå tillbaka.) tog en båttur på Themsen, hamnade på en gayklubb en kväll, på söndag kväll gick vi en jävligt bra guidad tur i Jack The Rippers fotspår. (En för oss otroligt positiv överraskning på 2 timmar. Spännande, lärorikt plus att man såg massa små gator och områden man aldrig skulle beträda annars.) I övrigt har vi så klart hängt runt, träffat massa sköna personer, shoppat loss och haft det bra. Shit höll på att glömma hotellet! Vi har bott så jävla grymt. Vårt hotell låg precis vid London Tower, ett hotell som byggdes för 1,5 år sedan. Så fint, kändes otroligt lyxigt. Hade riktig röta att få detta boende när jag bokade resan i tisdags. (Man brukar ju få bo som ett as annars när man är i London) Dags att åka tillbaka snart igen!
Fler bilder kommer senare!

Etiketter:

fredag, april 06, 2007

Flera timmar hos Pyret

Nu var det ännu en gång länge sedan jag skrev något.
Förra helgen var vi ut till Pyret på söndagen. Väderet var fantastiskt. Hade inte tidigare kollat in kyrkogården riktigt ordentligt. Vi knallade runt 2,5 - 3 timmar och det finns fortfarande massor kvar att upptäcka. Helt otroligt. Kan verkligen rekomendera att ta en riktig promenad på Skogskyrkogården någon gång. Det är inte för inte kyrkogården är uppsatt på världsarvslistan. Är det så att ni någon gång får för er det så får ni gärna gå och hälsa på Pyret. Han vilar i den helt otroliga minneslunden som ligger direkt när man kommer in på kyrkogården.
Efter kyrkogårdspromenaden valde vi ut ett stopp på T-banan för att åka dit och äta. Valet föll på Hökarängen av någon anledning jag inte kommer ihåg. (Bästa svängen Hökarängen) Där hittade vi ett helt okej pang som hette Kreta Kolgrill. Billigt och gott.

Etiketter: ,